Skip to content

Baume & Mercier præsenterer med stolthed Riviera Acier-Titane - et ur, der med den genkendelige dodekagonale urkasse og hylder farve og tekstur. Denne unikke model, RIVIERA M0A10769, fanger essensen af Rivieraen og udstråler både styrke og elegance.

Et symbol på Rivieraens skønhed

Når solen opvarmer Rivieraens tinder med sit skær, fremstår et robust ur udstyret med en stålkasse og en titaniumsbezel. Det afspejler mineralernes soliditet i regionen og fanger samtidig havets dybde med sin blå urskive. Den azurblå farve på skiven, som er karakteristisk for denne beliggenhed, er perfekt gengivet takket være Baume&Merciers ekspertise. Dette ur synes at være skabt til dette præcise øjeblik og dette specielle sted og fortsætter med ynde med at måle tiden, selv når mørket falder på.

Eksklusivt design og håndværk

Riviera Acier-Titane har en dodekagonal kasse med en diameter på 42 mm og en tykkelse på 10,6 mm. Denne nyeste tilføjelse til kollektionen kombinerer subtilt titanium med grå PVD og udstråler en stolt fremtræden. Stålkassen sikrer, at uret er let, holdbart og modstandsdygtigt overfor korrosion. Skiven er beskyttet af et ridsefast safirkrystal behandlet på begge sider med en antireflekterende belægning. Og urværket kan nydes igennem den transparente urskive.

Uovertruffen teknologi

Uret har det in-house Baumatic-urværk, der tilbyder bemærkelsesværdig præcision, en fem-dages gangreserve og beskyttelse mod daglige magnetfelter. Med frekvens på 4 Hz. Der til er uret vandafvisende til 100 meter. Du kan derfor medbringe uret på alle hverdagens eventyr.

Elegant og praktisk

Riviera Acier-Titane leveres med en integreret blå gummirem med et lærredsmønster. Remmen kan skiftes uden brug af værktøj takket være en pålideligt "quick-switch-mekanisme". Urspændet er fremstillet i sandblæst ADLC-belagt stål og har en sikkerhedslås og en nem justeringsfunktion.

Med Riviera Acier-Titane på dit håndled kan du udforske Rivieraens skønhed med stil og funktionalitet. Oplev det i dag og tag et stykke af Rivieraens magi med dig overalt.

Køb uret her

popular-article
IWC introducerer deres revolutionerende Portugieser Eternal Calendar: Et teknologisk mesterværk til evigheden
popular-article
Udforsk Rivieraens Skønhed med Baume & Mercier Riviera Acier-Titane
popular-article
En ode til Rivieraens Skønhed: Baume&Merciers Riviera Squelette
popular-article
Dybde og Elegance: Chopard L.U.C XPS Forest Green - En Tidløs Skønhed