Skip to content

Når det handler om urmageri, er Chopard et navn, der skaber forventninger, og deres L.U.C XPS-serie skuffer aldrig. Den seneste tilføjelse til denne eksklusive kollektion, L.U.C XPS Forest Green, skiller sig ud med sin fortryllende mørkegrønne sektordesign på skiven og sin strålende Lucent Steel urkasse. Lad os udforske dette eksempel på subtil luksus!

Luksus i hver detalje

Det nye Chopard L.U.C XPS Forest Green ur er lavet med en urkasse i Lucent Steel, en legering kendt for sit strålende finish og miljøvenligeproduktion. Med dimensioner på 40 mm i diameter og 7,20 mm i tykkelse er dette ur ideelt til enhver dress-watch entusiast. Urkassen har polerede detaljer og satinbørstede flader, mens kronen på 5 mm er designet med komfort og stil for øje.

En skive, der fanger øjet

Det, der virkelig skiller dette ur ud, er dets fortryllende mørkegrønne sektordesign på skiven, der skifter udtryk med hver bevægelse af håndleddet. Den moderne twist på det klassiske sektordesign tilføjer et strejf af afslappet raffinement til denne serie. Med rhodiumplaterede visere og en subtil sub-sekund skive er dette ur både praktisk og elegant.

 

Kraft og skønhed indeni

Under det smukke ydre finder vi det fantastiske urværk, L.U.C Kaliber 96.12-L. Denne ultra-tynde kaliber er kun 3,3 mm tyk, kronometer-certificeret og har en imponerende 65-timers gangreserve. Det smukt dekorerede værk, med sine Côtes de Genève broer og 22kt mikrorotor, giver et imponerende syn gennem den transparente bagkasse.

 

Kvalitet i hvert element

Chopard L.U.C XPS Forest Green er fuldendt med en håndsyet brun kalveskinslæderrem, der komplimenterer urets elegance. Med et c-spænde lavet af Lucent Steel er denne rem både stilfuld og holdbar.Med sin subtile elegance og imponerende tekniske specifikationer er Chopard L.U.C XPS Forest Green det perfekte ur til enhver samlers kollektion. Uret forener stil og substans på en måde, som kun Chopard kan.

Vi glæder os til at præsentere uret i vores forretning.

popular-article
IWC introducerer deres revolutionerende Portugieser Eternal Calendar: Et teknologisk mesterværk til evigheden
popular-article
Udforsk Rivieraens Skønhed med Baume & Mercier Riviera Acier-Titane
popular-article
En ode til Rivieraens Skønhed: Baume&Merciers Riviera Squelette
popular-article
Dybde og Elegance: Chopard L.U.C XPS Forest Green - En Tidløs Skønhed