Skip to content

IWC introducerede på dette års Watches&Wonders deres banebrydende ur, Portugieser Eternal Calendar, der markerer et kvantespring i urernes verden. Dette mesterværk af en kalender er IWC's første sekulære evighedskalender og løfter sløret for en utrolig teknologisk præstation.

Kunstværket

Portugieser Eternal Calendar var det urokkelige højdepunkt for IWC's bidrag til Watches&Wonders 2024. Dette ur er ikke blot en teknisk bedrift, det er en monumental præstation. Den sekulære evighedskalender betyder, at uret ikke behøver at blive justeret før 3999 takket være et 400-års gear, der overskrider de komplekse skudårsregler i den gregorianske kalender og springer tre skudår over på fire århundreder.

 

Præcision i perfektion

Uret er ikke kun imponerende på grund af dets kalenderfunktion. Den hyperpræcise månefasevisning afviger kun fra Månens bane med én dag hvert 45 millioner år. Dette niveau af præcision er hidtil uset og placerer IWC i en liga for sig selv.

Arv og innovation

Teknologien bag dette mesterværk er ikke mindre end genial. Ved hjælp af hyperpræcisions Liga-teknologi har IWC's ingeniører udviklet et nyt reduktionsgear-tog, der overstiger den aktuelle månefase-præcisionsrekord og har ansøgt om optagelse i Guinness World Book of Records. 

Tidløs skønhed

Uret er indkapslet i et 44,4 mm platinurkasse, der udstråler tidløs elegance og er den perfekte ramme om dette teknologiske vidunder. Det klassiske Portugieser-design er bevaret, og urets skive er fremstillet af glas med en frostet og lakeret hvid underside. Den gennemsigtige skive giver et indblik i det komplekse urværk og skaber en uforglemmelig æstetisk oplevelse.

 

Fremtiden er her

Portugieser Eternal Calendar er ikke bare et ur; det er et ikonisk symbol på IWC's arv og fremtidsvision. Dette ur er ikke kun et mesterværk af teknologi; det er et skridt mod evigheden.

Med Portugieser Eternal Calendar bringer IWC fortidens arv sammen med fremtidens innovation. Dette ur er ikke blot et ur; det er et statement om tidens gang og menneskets evne til at skabe noget tidløst. Oplev fremtiden med Portugieser Eternal Calendar fra IWC - et ur, der vil vare evigt.

popular-article
IWC introducerer deres revolutionerende Portugieser Eternal Calendar: Et teknologisk mesterværk til evigheden
popular-article
Udforsk Rivieraens Skønhed med Baume & Mercier Riviera Acier-Titane
popular-article
En ode til Rivieraens Skønhed: Baume&Merciers Riviera Squelette
popular-article
Dybde og Elegance: Chopard L.U.C XPS Forest Green - En Tidløs Skønhed