Skip to content

Baume&Merciers Riviera Squelette er et mesterværk af moderne design, inspireret af de minimalistiske linjer og dristige former, der kendetegner de moderne villaer langs Rivieraen. Dette ur er en hyldest til Baume&Merciers lidenskab for enkelhed og skønhed, og det viser en perfekt alliance mellem form og funktion.

Eksklusivt design med skelleteret urværk

Riviera Squelette er mere end blot et ur; det er et kunstværk. Dets komplekse urværk er åbent skelletteret, hvilket giver et unikt indblik i de indre mekanismer. Den dodekagonale urkasse i satinpoleret rustfrit stål er en hyldest til Rivieraens moderne arkitektur, mens de oxiderede visere med hvid Superluminova tilføjer et strejf af elegance, selv i mørket.

Teknologi og tradition forenes

Uret er udstyret med en eksklusiv semi-skeletkaliber, designet specielt til Baume&Mercier. Med en imponerende 38-timers gangreserve, en frekvens på 4Hz og en vandtæthed på op til 100 meter er dette ur både smukt og praktisk og en smuk tilføjelse til enhver ursamling. Det repræsenterer en investering i fremtiden og en påmindelse om tidens skønhed og værdi. Og er en pålidelig partner i hverdagens eventyr.

Oplev Rivieraens Elegance

Besøg vores forretning for at opleve Baume&Merciers Riviera Squelette i al sin pragt. Se urets tekniske detaljer og oplev selv, hvorfor det er mere end bare et ur - det er et symbol på elegance og tradition.

Køb uret her

popular-article
IWC introducerer deres revolutionerende Portugieser Eternal Calendar: Et teknologisk mesterværk til evigheden
popular-article
Udforsk Rivieraens Skønhed med Baume & Mercier Riviera Acier-Titane
popular-article
En ode til Rivieraens Skønhed: Baume&Merciers Riviera Squelette
popular-article
Dybde og Elegance: Chopard L.U.C XPS Forest Green - En Tidløs Skønhed