Skip to content

Credit: tagheuer.com

TAG Heuers solcelledrevne urværk skaber en ny betydning til 'made for the outdoors', som gør sin skinnende debut i TAG Heuer Aquaracer Professional 200-kollektionen.Stærk, aktiv og i ét med naturen – filosofien bag Aquaracer har altid været en om at omfavne elementerne, alt imens den ser ubesværet stilfuld ud. Nu udvider TAG Heuer denne filosofi til alle aspekter af uret med udgivelsen af ​​den nye TAG Heuer Aquaracer Professional 200 – med det nye TAG Heuer solcelledrevne urværk.

TAG Heuer-designerne gik sammen med La Chaux de Fonds-baserede urværkseksperter Manufacture La Joux Perret for at udvikle dette ur. Urværk bringer fordele lige så grænseløse som dets energikilde, herunder uovertruffen pålidelighed og praktisk funktion - ingen grund til at skifte urets batteri; den genoplades af solen.Mest imponerende er det, at urværket kun behøver to minutter i fuldt sollys for at holde uret kørende en hel dag. Når det er fuldt opladet, kan uret køre i seks måneder, og hvis uret stopper, skal du blot tage det ud i lys i ti sekunder for at få det til igang igen, takket være dets ultrahurtige genopladningstid. I en hekstisk verden, er TAG Heuers solcelleværk en tiltrængt pause - det er frihed.Det er ikke kun urværket, der drives af solen. Langt fra overflødigt er dette urs luksuriøse og sofistikerede udsmykning en fusion af funktionalitet og storslåethed, der skaber et sammenhængende forhold mellem dets mekanik og dets æstetik. Bezel og urskiven har fantastiske Super-LumiNova™-detaljer designet til at maksimere synlighedheden i mørket, og den DLC-coatede bezel er forbedret med grønne Super-LumiNova™ og carbon-indsatser. Denne karakteristiske blanding af materialer, kombineret med urets slanke ergonomiske design, opnår et virkelig bemærkelsesværdigt udseende.Urets skive er delvist gennemsigtig, hvilket gør det muligt at lade urværket op af dets uudtømmelige strømkilde. Dens yderligere indviklede detaljer øger det moderne udseende endnu mere. Uret har en slank og lækker sort gummirem, som holder udseendet på linje med Aquaracer-familiens karakteristiske sporty fornemmelse, og det kan skiftes med et hvilket som helst af armbåndene i TAG Heuer Aquaracer Professional 200-kollektionen – hvilket udvider urets udvalg. stilegnethed og sikre, at den kan bæres på dækket, på stranden og alle andre steder.

popular-article
BREITLING HAR INTRODUCERET DE NYE 2022 NAVITIMER
popular-article
DREVET AF SOLEN: TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200
popular-article
PATEK PHILIPPE PRÆSENTERER TOLV NYE MODELLER, HERUNDER EN STOR TEKNISK DEBUT OG EN BRED VIFTE AF ÆSTETISKE NYFORTOLKNINGER
popular-article
PATEK PHILIPPE REF. 5326G-001 ANNUAL CALENDAR TRAVEL TIME