Skip to content

Den nye Master Control linje fra Jaeger-LeCoultre byder på noget helt specielt, i hvert fald henset til den nye Complete Calendar Chronograph, som må siges at være højdepunktet for de nye ure, som blev præsenteret af Jaeger-LeCoultre i fredags kl. 18:00.

Master Control linjen så første gang dagens lys i 1992, og har altid være nedtonede og meget flotte ure - ure som er meget alsidige og passer til hverdagen, uanset om du sidder på kontoret eller er “ude i marken”.

Jaeger-LeCoultre Kaliber 759Jaeger-LeCoultre Kaliber 759

 

Den komplikation der er præsenteret i den nye Complete Calendar Chronograph, hvor der en triple kalender og månefase, er den første for Jaeger-LeCoultre. Selv sagt har de været nødt til at udvikle en ny kaliber til dette. Kaliberen er JLC 759, som kan nydes igennem den gennemsigtige bagkasse på uret. Urværket er flot udført med Geneva bølger og blå skruer.

 

Jaeger-LeCoultre Master Control Chronograph dial

Skiven er superflot proportioneret og skaber en helhed, som er skøn at at se på med den nedtonede grå farve, suppleret af de blå viserer og måne, og vil uden tvivl bringe en stor glæde til personen, der bærer det.

Priser

Stål: 117.000 kr.

Rødguld: 233.000 kr.

 

Udover Complete Calendar Chronograph kom der også to andre ure i Master Control serien, Master Control Calendar og Master Control Date.

 

Master Control Calendar

Jaeger-LeCoultre Master Control Calendar

Master Control Calendar er den nye og opgraderede kaliber 866, som bl.a. efter opgraderingen har fået en gangreserve på 70 timer (førhen havde den 43 timer). Den nye gangserve er opnået ved at forbedre fjederhuset og broerne, samt at balancehjul og den lille mekanisme, der låser balancehjulet, nu er fremstillet i silicone.

Jaeger-LeCoultre Kaliber 866 - 2020

Jaeger-LeCoultre Kaliber 866  

Men mest i øjenfaldende er den geniale funktion som Jaeger-LeCoultre har lavet for ikke at genere udsynet til månefasen - her har de nemlig sørget for at datoviseren hopper 90 grader, når der skiftes fra den 15 til den 16, og herved holdes udsynet til månefase altid intakt.

Jaeger-LeCoultre Master Calendar 2020

 

Priser

Stål: 98.000,00 kr.

Rødguld: TBA 

Master Control Date

Jaeger-LeCoultre Master Control Date 2020

Den sidste model i den nye Master Control serie er Master Control Date. Modellen er som i tidligere versioner meget stilren, og der er meget få estetiske detaljer, som er ændret, hvilket må siges at være positivt. Uret er stadigvæk meget tyndt (8,8 mm.) og værket (kaliber 899) har, som den nye kaliber 866, også undergået en forbedring, hvor materiale på komponenter er udskiftet - balancehjul og den lille mekanisme, der låser balancehjulet er også her i silicone. Derudover er tandhjulet der styrer sekundviseren redesignet for at undgå overfølsomhed for stød og rystelser, og der er flere steder i urværket, hvor stålskruerne er udskiftet med titaniumsskruer. Som ved opdateringen af kaliber 866, så har kaliber 899 også med sine opgraderinger fået en gangserve på 70 timer, og den er stadig kun 3,3mm. tyk!

Pris

59.500,00 kr.

Jaeger-LeCoultre Kaliber 899, 2020

Jaeger-LeCoultre Kaliber 899

 

Fakta

Da Master Control serien blev lanceret i 1992 fik den navnet på grund af det dengang nye 1.000-timer kontrolcertifikat. Testen pågår både under prototype og selve produktionen. I testen bliver værkerne bl.a. testet for magnetisme, stød mv. Alle ure er selvfølgelig testet individuelt - det ligger dybt i Jaeger-LeCoultre’s DNA at sørge for, at deres ure er pålidelige og præcise.

 

Vi glæder os meget til at få urene til vores forretning, så vi kan præsentere dem for jer.

popular-article
IWC PORTUGIESER
popular-article
JAEGER-LECOULTRE MASTER CONTROL
popular-article
MONTBLANC 1858
popular-article
BAUME & MERCIER BAUMATIC 2020