Skip to content

Baumer Mercier Baumatic Moonphase Watches&Wonders 2020

Baume & Mercier havde spændende nyt i sidste uge - nye og superflotte Baumatic Modeller.

Læs om dem herunder.

Baume & Mercier kom med deres Baumatic i stål sidste år. Uret som fik opmærksomheden var med den nye og meget smukke graduerede blå skive, og som du sikkert ved, så er det et ur vi er meget begejstrede for hos Hvelplund Ure & Smykker - specielt efter vi skrev vores anmeldelse af det, som du kan læse her.

Baume & Mercier Baumatic DayDate Moon-Phase

Den store nyhed I år er deres Baumatic DayDate, som kan fåes i enten 18k rødguld eller stål. Begge er med det nye BM14 værk, som har imponerende 5 dages gangreserve. Envidere byder værket på en rotor med “Côtes de Genève” gravering.  Modellen er også vokset lidt, kontra sidste års nyheder - kassen er nu 42 mm., og har trods sit dress look, også en aura af sportsur.

Urværket er som andre Baumatic værker meget slidstærkt, og kræver ikke samme interval af service, som andre ure. Det er også værd at bemærke, at bagkassen stadig er gennemsigtig, så man kan nyde værket herigennem.

Baume & Mercier Baumatic DayDate Moon-Phase Steel

På skiven finder vi en subdial “dag-indekseringen” under kl. 12 og over kl. 18, den flotte subdial med månefasen, og datoen rundt om. Ud fra kl. 9 er Baume et Merciers logo og ud for kl. 3 “Baumatic 5 days”, som fortæller om den genkendelige 5 dages gangreserve. Alt i alt skaber det er god harmoni på skiven, uden forstyrrelser, som gør at informationen er let læsbar, samtidigt med at det tilfredsstiller øjet som ser på den.

Baume & Mercier Baumatic DayDate Moon-Phase Gold Back

 

Modellen i sin helhed er en af de mest interessante nyheder vi har set i 2020, og vi glæder os meget til at få den i forretningen til oktober, så vi kan præsentere den for jer.

Pris

Stål: 33.500 kr.

18k Rødguld: 89.950 kr. 

Baume & Mercier Baumatic Gre gradient dial

Baume & Mercier lancerede også den klassiske Baumatic med en ny skivefarve - den samme graduerede grå, som også er på deres nye DayDate Moonphase. Værket der sidder i dette ur, er fortsat Baume & Merciers robuste COSC-værk, BM13. 

Det nye farvevariation fåes i stålvariationen både på den klassiske alligator rem, som er vist ovenfor og på stållænke. På stållænken er kommer den sporty del af uret endnu mere til udtryk, og elegancen er der forsat. 

Priserne der starter fra kun 21.160 kr.

Hvis man ønsker at uret skal holde det mere klassiske urtryk, så er modellen i 18k rødguld vist herunder. Det helt optimale valg, da den frembringer den klassiske dress-ur estetik.

Stålmodellerne lander primo september 2020 og guldmodellen lander i oktober, samtidig med den nye DayDate Moonphase.

Baume & Mercier Baumatic Gold

Priser

Stål m. alligatorrem: 21.160 kr. 

Stål m. lænke: 22.750 kr.

18k rødgul: 52.250 kr.

Baume & Mercier har med de nye tilføjelser til Baumatic linjen slået fast, at de har noget at byde på, hvad angår moderne ure, som er godt prissat og giver en god værdi til forbrugeren.

Så mangler du et ur, som du både kan bruge både i det daglige men også til fine arrangementer, så er Baumatic linjen måske det helt rigtige valg for dig.

De nye modeller lander, som skrevet overnfor, I vores forretningen til september og oktober - vi glæder os til at vise dem alle til dig.

popular-article
IWC PORTUGIESER
popular-article
JAEGER-LECOULTRE MASTER CONTROL
popular-article
MONTBLANC 1858
popular-article
BAUME & MERCIER BAUMATIC 2020