Skip to content

TAG Heuer Aquaracer 2021

Aquaracer er tilbage! I dag fremstår TAG Heuer's alsidige luksus "tools-watch", elsket af aktive, stilbevidste urentusiaster, der flytter deres grænser, udforsker havene og går skridtet videre, med et nyt nyt udseende og nye materialer - klar en ny livsstil.

Et rigtig dykkermærke
En robust, stilfuld klassiker til en ny generation opdagelsesrejsende
Den nye generation model hedder Aquaracer Professional 300. Kraftig og alligevel elegant, meget funktionelt og alligevel alsidigt, det er et meget robust ur med en luksusfølelse, der tager næste skridt og sætter et nye standarder: til ergonomiske, ekstreme "tool" ure. Designet til arbejde og fritid, og for at udfordre naturens hårdeste udfordringer er det et klart symbol på TAG Heuer's frygtløse, avantgarde ånd.
Med sin slående, øjeblikkeligt genkendelige æstetiker; Aquaracers signatur 12 facetteret lynnette, og dens høje specifikationer, det er helt moderne, og alligevel minder det om den originalen, som TAG Heuer begyndte med for mere end 40 år siden.

TAG Heuer Aquaracer 43mm 2021

Modelserien begyndte med Heuer Ref. 844, et dykkerur der så dagens lys i 1978. Det havde et uforglemmelig urskivedesign med en rød 24-timers skala, fremtrædende lume-fyldte visere og en drejbar dykkerlynnette med en krystalklar minutskala til sikkert timing af dykning. Det satte standarden for pålidelige dykkerure og blev standardudstyr til professionelle og rekreative dykkere over hele verden. I de fire årtier siden uret blev lanceret, har TAG Heuer fortsat med at rykke grænserne for dykkersurets design og ydeevne gennem anerkendte modeller som Night Diver og 1000- og 2000-seriens modeller, mens ref. 844 er blevet en af ursamlerens favoritter.

Frédéric Arnault, CEO for TAG Heuer, sagde: “TAG Heuer has been making bold, high-performance, stylish, luxury tool watches for more than four decades. The Aquaracer Professional 300 picks up a much-loved story and moves it on with the most significant step we’ve taken to develop our Aquaracer collection in many years. Pushing the limits, high functionality, a bold and unmistakable aesthetic, and the promise of going with you, even to the extremes – the Aquaracer Professional 300 is a watch that will take you beyond the edge. This is, after all, the place where we truly find ourselves.”

TAG Heuer Aquaracer 43mm tribute to 844 lumen

Under overfladen
Fortællingen om Aquaracer Professional 300's design
Til den nye kollektion af Aquaracer Professional 300 arbejdede TAG Heuer-designere med et klart koncept - at skabe et dristigt, robust, ergonomisk ur til dykkere, som emmede af TAG Heuers DNA. Oven i købet ville de respektere virksomhedens dykkersurtradition, mens de leverede design- og materialeforbedringer, der imødekommer og overgår de høje forventninger hos nutidens kunder.

Ingen nem opgave!
Dette betød at arbejde med Aquaracer-samlingens seks signaturfunktioner og opdatere og opgradere dem. Siden 1983 har kollektionen altid tilbudt en envejs roterende viser, en "screw-down" krone, vandtæthed på mindst 200 meter, lumen indeks, safirglas og en dobbelt sikkerhedsspænde - vigtige funktioner, som dykkere ved at de kan stole på i dybt vand.
For at starte, vendte holdet sig til det mest visuelt fremtrædende og umiddelbart genkendelige element i Aquaracers design - dens 12-sidede, ensrettet drejbare lynnette. Designerne beholdte den grundlæggende form og
udviklede den ved at integrere en ridsefast keramisk indsats på tværs af samlingen og sleb hver af 12 facetter, så rammen let at kan sætte sig og dreje, uanset hvilke miljø bæreren er i. De gik helt i dybden og genudviklede lynnetens indre profil, så den roterede mekanisme bliver glattere, mere støjsvage og lettere at indstille. Resultatet er en meget ergonomisk lynnete, der leverer håndgribelige forbedringer af urets funktionalitet.
De opgraderede også safirglasset ved at integrere et forstørrelsesglas over datoen kl. 6 i undersiden af glasset, så overfladen er glat at røre ved. Dette enkle, men effektive fremskridt gør det også lettere at læse datoen fra flere vinkler.

TAG Heuer Aquaracer 43mm 2021

Lynnetens silhuet blev derefter brugt til at informere yderligere elementer i Aquaracer Professional 300's design, så den nu har otte ottekantede visere og en 12-sidet krone. Denne elegante ensartethed giver det nye ur sit helt eget udtryk.
Yderligere forbedringer blev derefter foretaget i urets overordnede udseende og læsbarhed. Den nye model har en bredere, mere sværdformet visere (der minder om den sidste af TAG Heuer 2000-serien, der blev introduceret i 2004) og en smallere minutviser for at skabe en klarere skelnen mellem de to hænder i svagt lysforhold. For ekstra klarhed valgte designerne grøn Super-LumiNova® til timeviseren og blå Super-LumiNova® til minutviseren og sekundviseren.

Kronebeskyttelsen er også gentænkt, og er nu blødere og mere afrundet i en stil, der minder om Ref. 844.
Kombineret bliver disse små detaljer betydningsfulde, fordi de giver større læsbarhed, hvilket betyder at dykker kan have langt større tillid til deres ur, selv under ekstreme forhold, hvor udsynet er er stærkt reduceret.

Ud over grænser
Uret er bedre end nogensinde og i den konceptuelle fase erkendte TAG Heuer-designere at den nye  Aquaracer Professional 300, såvel som at være pålidelige ur også skulle kunne tilpasses til flere miljøer. Der er til stadighed flere der vælger et dykkerur, som deres primære ur deres robusthed og alsidighed og det er et ur der både kan bruges professionelt, til arbejde og i deres fritid. Med dette i tankerne udviklede TAG Heuer Aquaracers samlede form til at være tyndere og lettere. Kassen, lynnette og lænken er alle blevet slanket uden at gå på kompromis med urets kernefunktioner, såsom vandtæthed til 300 meter.
Det nye models horn er nu kortere, mens kassen er affaset og poleret for at give mere harmoni med urets visuelle effekt og tilføj forbedringer. Som et resultat, på håndleddet, har uret nu mere sofistikeret profil og er lettere og mere ergonomisk. For at fuldende Aquaracer Professional 300's look vendte designerne tilbage til den berømte Scaphander dykkerdragt, der første gang dukkede op på Aquaracer'en bagkassen tilbage i 2004. Det velkendte, autoritative
motiv fortsætter med at understrege urets værdi for dets brugere, som er de seneste i en lang række undersøiske opdagelsesrejsende, der valgte Aquaracer.
De reflekterede de facetter, der blev det nye design og de gjorde dykkerhjelmen mere vinklet og tilføjede en 12-facetteret lynnette. 
Som et resultat af disse tekniske og æstetiske opgraderinger er den nye Aquaracer Professional 300 et kig tilbage på fortiden og et moderne design klar til fremtiden - faktisk er det klar til alt. 

TAG Heuer Aquaracer 43mm 2021

Den perfekte pasform
Syv referencer, to størrelser og et nyt finjusteringssystem til lænken.
Den nye Aquaracer Professional 300s sofistikerede dynamik er ikke begrænset til dens grundlæggende design. Til lanceringen blev der præsenteret syv referencer i to størrelser i den faste kollektion. Fire referencer har en 43 mm kassediameter, og tre har en urkasse, der måler 36 mm. Hver har en envejs roterende dykkerlynnette med en keramisk indsats og en indgraveret minutskala.
Seks af disse er i rustfrit stål med henholdsvis, sort, blå eller sølv urskive.

Der vil også være en 43 mm i højteknologisk mat Grade 2 titanium med en grøn urskive.

TAG Heuer Aquaracer 43mm 2021 Green - Titanium

Modellerne i rustfrit stål har enten en sort eller blå keramisk lynnette med en hvid trekant klokken ved kl. 12 med blå SuperLumiNova®. Titanium-modellen har en grøn keramisk lynnette med en gul trekant klokken 12, og hver indikation på minutskalaen med blå Super-LumiNova® for at maksimere synlighed i svagt lys.
For at give urene den dristige sofistikering, der er etableret som et kerneprincip i konceptfasen, har alle syv referencer fået stilfulde indgraverede urskiver. 43 mm modellerne beholder en af det signaturdesign der er uugåeligt for Aquaracer kollektionen, nemlig urskiveens indgraverede vandrette linjer. Det eneste der er ændret er at disse har fået et større mellemrum, som gør det lettere at aflæse tiden.

TAG Heuer Aquaracer 36mm 2021

I 36 mm modellerne er der indgraveret et bølgemønster, som blev introduceret i 2019. Den blå 36 mm-modellen har også otte diamanttimemarkørere og polerede centrale led på lænken.
Hver reference har en nyt integreret lænke udstyret med et meget sofistikeret fint justeringssystem, der kan forlænge eller reducere lænkens længde med op til 1,5 cm. Dette muliggør for bærere at ændre størrelsen på lænken, så uret kan bæres over en våddragt, eller juster armbåndets størrelse til tage højde for ændringer i klima eller temperatur uden at tage uret af.

TAG Heuer Aquaracer Lock 2021

TAG Heuer dykker tilbage i tiden
TAG Heuer præsentrede også den Limiterede udgave af Aquaracer Professional 300 der er en hyldest til ref. 844 TAG Heuer. Uret henvender sig til ursamleren, der gerne vil eje et stykke af TAG Heuers klassiske design. Uret hedder Aquaracer Professional 300 tribute to ref. 844, og som navnet antyder, tager tagerudgangspunkt i det historiske dykkerur med Ref. 844, der blev introduceret i 1978.

For at skabe dette smukke ur miksede TAG Heuer's designere en high-tech Grade 5 titanium kasse med en antal visuelle elementer fra arkivet. Den flade sorte urskive bærer ref. 844's røde 24-timers skala, som oprindeligt var beregnet som et hurtigt konverteringstabel til professionelle rapportering på stedet tiden mod 24-timers uret.
Uret har også vintage lume og en sort perforeret gummirem baseret på det originalt design og tilpasser sig hurtigt  bærerens håndled. 

Aquaracer Professional 300 tribute to ref. 844er limiteret til 844 styk.

TAG Heuer Aquaracer 43mm tribute to 844

Ud over kanten
Dette er blot begyndelsen …
Introduktionen af Aquaracer Professional 300 kollektionen markerer et nyt kapitel i TAG Heuer's luksus "tool watch" se historie. Kraftig, raffineret, højtydende - dette er ure til en ny generation af dykkere, eventyrere og rejsende, der ønsker at gå det ekstra skrift og rykke deres grænser og bringe dem til det sted, hvor de befinder sig. Og det er lige her, historien begynder ...

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN