Skip to content

Cartier Ballon Bleu

Ballon Bleu de Cartier-uret indbegreber Cartiers unikke vision og dets fire kreative fokus
Linjens renhed, proportionernes præcision, de flotte detaljer og formens nøjagtighed. Ballon Bleu-uret inkorporerer renhed af linjer ved at præsentere en cirkel inde i en cirkel. Den har en monoblok konstruktion, hvor hornene og kronehætten blandes ind i den midterste kasse for at danne passende sagsform. Dens tilsyneladende enkelhed afslører en kompleks kombination af blanding cirkulære og sfæriske former og forskellige volumener. Præcisionen i proportionerne er den balance, Cartier skaber for at producere denne skabelses samlede sans af harmoni. Uret er designet til at opfylde de højeste standarder for komfort, hvad enten det holdes i hånd eller bæres på håndleddet. De ekslusive detaljer er et resultat af urmagerens stilistiske intuition, hvor æstetik og teknisk ekspertise udforskes sammen. Urets snoede krone klokken tre er en af ​​dets mest genkendelige funktioner med sin blå cabochon integreret under en beskyttende metalbøjle.

Cartier Ballon Bleu
Nøjagtigheden af ​​formen er først og fremmest dens udforskning, er en omfattende søgning, der kulminerer i en ny vision om rundhed. Urkassen hos Ballon Bleu er kuplet både foran og bagpå. Cartier udforsker som urdesigner nye territorier og virkningerne af dybde. Cartier hylder den store tradition for urmageri og bringer et nyt twist til sine designkodeks ved at omdanne “rail-track” og introducerer det blå boble og tilføje den optiske illusion af den hvælvede safirglas.

Historien og legenden
Ballon Bleu de Cartier-uret så dagens lys første gang i 2007. Uret er båret af både mænd og kvinder, der værdsætter sin personlighed og komfort, når uret bæres, er dette ur hurtigt blevet en rungende succes og et Cartier-ikon.

Uanset om det er fine urmager-modeller eller smykkeversioner, har Ballon Bleu inspireret Cartier til at skabe mange forskellige varianter på metalarmbånd eller læderremme. Ballon Blanc de Cartier-uret er ultra-feminin modstykke til Ballon Bleu, der præsenterer mindre proportioner og et eksklusivt design, hvis sofistikeret elegance forstærkes af en diamant, der er sat klokken fire.

Cartier Ballon Bleu 2021

Uret har en helt unik ånd og Hvert aspekt af dette ur er et spørgsmål om harmoni, dets samspil gør det til et en fryd at være på armen. Urets udtryk af blødhed markerer dets harmoni.

Ny kassestørrelse i 2021

Ballon Bleu har siden sin lancering i 2007 været et kæmpehit hos urentusiaster, og på mange måder definerede for sin kategori. Cartier har for mere end 100 år markeret sig som en seriøs urmager, der producere rafinerede og luksusure, der er pålidelige, robuste og helt seregene - Du er ikke i tvivl, når du bære et Cartier eller ser en person der bære et Cartier, og her har Ballon Bleu absolut ikke været en undtagelse - det emmer af Cartier og måske også derfor er det en af deres bedst sælgende kollektioner.   

Derfor er den nye kassestørelse og de tilhørende opdateringer absolut ikke at overse. Uret byder på Cartiers automatiske in-house kaliber 1847 MC, og slutter sig til den øvrige Ballon Bleu kollektion 28 mm, 33 mm, 36 mm og 42 mm og fuldender den.

Cartier Ballon Bleu 2021

Uret kommer i forskellige variationer. Det fåes med enten stål- eller 18k rødgulds urkasse med og uden diamanter på lynetten. Du kan få uret med en ekslusiv aligatorrem eller en matchende stål- eller guldlænke. Begge kan hurtigt skiftes af personen der bære det, da den nye model har "quickswitch" system. 
Cartier Ballon Bleu 2021
Vi hos Hvelplund er stolte over at være forhandlere af Cartier og vi glæder os meget til at præsentere dette ur, såvel som Cartiers andre ure for dig, kære læser.

Husk, at Cartier tilbyder 6-års udvidet garanti med Cartier Care, når Du køber et af deres ure.. Du får altså 8-års garanti på dit nye ur, hvis Du tilmelder dig. Dette er selvfølgelig noget vi hjælper dig med, når Du er i vores forretning. 

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN