Skip to content
Cartier Tank Must 2021

Tidløs, selvsikker og renheden af ​​dets design, fanger Tankuret "zeigeisten" i 2021. Efter mere end et århundrede er det blevet genopfundet med Tank Must. Tank og Must, sammensmeltningen af ​​to af Cartiers-ikoner: på den ene side Tank, essentiel og dandy og på den anden side Must, et navn udødeliggjort i Cartier i 1970'erne, der genbesøger de klassiske luksuskonventioner. "The Must watches are part of the Maison’s heritage and legend (...). They have withstood the test of time thanks to their instantly recognisable style, but also their excellent craftsmanship, which Cartier applies to all its creations right down to the smallest detail.” Pierre Rainero, direktør for Image, Style and Heritage hos Cartier.

Tank Must er en smart urmagerbedrift, der bæres af mange. En Cartier-signatur, hvis design og værker konstant udvikler sig, drevet af Cartiers urmagerforpligtelse til konstant fremskridt. Designstudiet har omarbejdet designet af disse nye Tank Must med monokrome versioner og en original version baseret på et ny solcellerurværk.

Cartier Tank Must 2021

ET DESIGN DER HELE TIDEN UDVIKLER SIG
Med direkte inspiration fra Tank Louis Cartier er designet af Tank Must udviklet, samtidig med at det forbliver tro mod den historiske model. Afrundede lynette, ny urskive: finesse er den ledende kraft bag dette nye design. Et ur, der tør vende tilbage til stor klassicisme ned til mindste detalje med en dyrebar perle cabochon viklingskrone og tilbageleveringen af en traditionel ardillon spænde på læderrem versionen.

Et ur fra Cartier, hvis raffinement måles på alle niveauer, fra dens stållænke med buede led, helt redesignet og udskiftelig, til den nyeste højeffektive kvartsværk.

- Batterilevetid på omkring 8 år.

Cartier Tank Must 2021

TANK MUST: EN HYLDEST TIL 1980'ERNES MONOKROMER
Med lanceringen af Must-ure i 1977 blev Tank-uret, et Cartier-urmagerikon der så dagens lys tres år tidligere, gjort tilgængeligt i en vermeil-version. Med en bordeux eller helt sort urskive og et stort guldfarvet logo frigjorde det sig fra traditionelle urmagerkodeks og valgte i stedet for elegant enkelhed.
I overensstemmelse med ånden fra 80'erne fås det nye Tank Must-ur i tre monokromatiske farver, der er indlejret i Cartiers DNA: rød, blå og grøn. Stålure, der favoriserer minimalistiske urskiver uden romertal eller “jernbanespor” og et fuldt kromatisk udsende med matchende remme.

ET PIONERENDE UR, DER INTRODUCERER
EN FOTOVOLTAISK SKIVE OG EN REM, DER produceres UDEN DYREMATERIALER
Helt siden starten har Cartiers urmagerambition været at konstant stræbe efter at forbedre sig, afhængigt af den tekniske udvikling såvel som Cartiers reaktion og forpligtelser over for miljøet og biodiversiteten. Cartier ure har været banebrydende siden Louis Cartier opfandt af det første ur, der blev båret på håndleddet, Santos-uret (1904) eller det med foldespænde (1910), og har altid været forpligtet til opfylde sine kunders behov. Uanset om det er QuickSwitch-patentet (2018), der gør det muligt at udskifte remme derhjemme eller den nyeste solceller, der findes på Tank Must-uret, et moderne alternativ med kvartsværket uden behov for at skifte batterier, tilgangen er den samme ; forbedre Cartiers kunders liv og tilfredshed.

Cartier Tank Must 2021

Udfordringen ligger i at anvende en ny teknik til urets æstetik og form hver gang, finde en sammenløb mellem modernitet og urmagertradition, en udfordring og forpligtelse, der krystalliseres af Cartier Manufacture i La Chaux-de-Fonds. Mere end blot et produktionssted er Manufacture et forskningscenter, et kreativt og innovativt laboratorium, der har formået at anvende det solcelleanvendte princip på Tankurets urskive uden at ændre dets æstetiske. En ægte flot bedrift, der er afhængig af den sarte og usynlige perforering af romertal, hvis åbninger tillader solenergi at nå de solceller, der er skjult under urskiven. Det tog to år for udviklingsteamet at integrere denne SolarBeatTM-bevægelse med en levetid på over 16 år i Tank Must, der er det første ur, der drager fordel af denne teknologi.
Et banebrydende ur, der også introducerer et rem produceret i et innovativt materiale, der garanterer et højt niveau af både kvalitet og komfort. Den består af omkring 40% plantemateriale, der produceres ved hjælp af affald fra æbler, der er dyrket til fødevareindustrien i Schweiz, Tyskland og Italien.

Produktionsproceduren repræsenterer et skridt fremad i at bevare miljøet ved at Cartier reducerer deres  CO2-fodaftryk (6 gange mindre), sparer vand (op til 10 liter) og energi (op til 7 megajoule eller ca. 80 smartphone-opladninger) sammenlignet med fremstillingen af en rem af kalveskind.
Cartier har taget en lokal, europæisk tilgang: æblerne dyrkes, og deres affald indsamles i Europa, fra materialeproduktionsstedet i Italien til remproducenten i Portugal og urproduktionen i Schweiz.
Tankuret er loyalt over sit ry som et avantgarde ur og er ikke helt færdig med at fortælle os, hvad det har at sige. Dens kreativitet er ubegrænset. Endnu en gang med Tank Must tør Cartier at få sine ure til at udvikle sig med tiden, mens de ser fremad.

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN