Skip to content

Patek Philippe Nautilus 2021

For at fejre åbningen af Watches & Wonders Genève 2021 giver Patek Philippe et æressted for sin legendariske Nautilus-kollektion, efter meddelelsen om, at 2021 bliver det sidste produktionsår af stålmodellen Ref. 5711/ 1A.
Patek Philippe præsenterer en helt ny olivengrøn sunburst urskive til dette ikon af afslappet elegance. Denne nye urskive vil også være tilgængelig i en version med en lynette med baguette-diamanter.

Ref. 5990/1 Nautilus Travel Time Chronograph kommer i rosaguld med en blå sunburst-urskive, mens en ny Nautilus Haute Joaillerie med fuld diamant-pavé gør den til en skinnende debut.

Patek Philippe Nautilus 2021

Lanceret i 1976 var Nautilus overraskende i flere henseender. Valget af rustfrit stål var helt usædvanligt for et luksusur. Den ottekantede ramme med afrundede hjørner afveg fra konventionelle designs. Dens kasse var inspireret af et skibs koøje. Den ekstraordinære robusthed og vandtæthed på 120 meter var en ekstrem udfordring for et ur. Og samspillet mellem poleret og satinbørstet finissage understregede formelementernes unikke karakter.
Med sin vandrette relieffprægning på urskiven og det integrerede stållænke med udvendige led, der tilspidsede i retning af låsen, viste Nautilus sig straks at være den perfekte inkarnation af afslappet elegance og blev et ur med verdens største grad af brandbevidsthed.

I 2006, i anledning af 30-årsdagen, blev uret gennemarbejdet på ny. I dag er det en del af en kollektion til damer og mænd med over 25 versioner i rustfrit stål, rosaguld, hvidguld eller bicolor (stål / rosaguld) samt lænke eller alligator-læderremme. Dette gør det til en ideel ledsager for folk med en aktiv livsstil.

Bortset fra modellerne med tre visere og en dato inkluderer Nautilus-kollektionen også fem ure med komplikationer, der kombinerer sportsappel med ekstraordinær teknisk finesse. Ref. 5712 med en analog dato, månefaser og en gangreserveindikator. Ref. 5980 med en flyback kronograf og automatisk værk. Ref. 5726 med en patenteret årskalender, 24-timers visning og månefaser. Ref. 5990 Nautilus Travel Time Chronograph med to tidszoner, en flyback chronograph og en analog dato. Ref. 5740 Nautilus med en evighedskalenderen er en ægte storslået komplikation og også den tyndeste evighedskalender som Patek Philippes har i deres kollektion.

Patek Philippe Nautilus 2021

I 2009 blev kvindernes Nautilus-modeller smagfuldt gennemarbejdet og adskilte sig med mindre formater og raffinerede detaljer, der tilføjer et feminint strejf til afslappet elegance - som det fremgår af de afrundede visere og timemarkører, der rammer med glatte overflader eller sat med diamanter, og siden 2013 har skiven haft relief i form af blide bølger. For ikke at nævne de betagende modeller af haute joaillerie.

Som "kick-off" til Watches and Wonders Geneva 2021, som Patek Philippe slutter sig til for første gang, skiller Nautilus-kollektionen sig ud med fire nye versioner af eksisterende modeller. De er fire variationer af et unikt design, der hidtil ikke har mistet sin dristighed og uforlignelige personlighed.

Nu hvor det er meldt ud, at produktionen af ref. 5711/1A i snart stopper, afslører Patek Philippe denne kultmodel med en olivengrøn urskive - en nuance, der aldrig har eksisteret før i Nautilus-samlingen. Denne elegante skygge understreges med en blid sunburst, der harmonerer med lyset, der reflekteres fra stålkassen, hvilket forbedrer designet med en moderne facet. Det sikrer også læsbarhed når som helst på dagen eller natten, hvilket skaber en perfekt kontrast mod de selvlysende hænder og timemarkører i hvidguld.

De fremtrædende konturer af Nautilus understreges af det subtile samspil mellem satinbørstet og poleret finish på lynetten, urkassen og armbåndet. For hvert ur kræver det manuelt arbejde og 55 individuelle efterbehandlingstrin.

Uret er vandtæt til 120 meter og beskytter den den automatiske kaliber 26-330 S C, der har været i Ref. 5711 siden 2019. Det nye værk er en spin-off af kaliber 324 S C og tilbyder adskillige innovationer og tekniske optimeringer, især af optrækningsmekanismen. Det har også en stop-sekunder-mekanisme, der gør det muligt at indstille uret med nøjagtighed på et sekund. En safir-krystal gennemsigtig bagkassen afslører den raffinerede arkitektur af rotoren og den pletfri finish, der afspejler Patek Philippes mangeårige traditioner.
Den nye ref. 5711 / 1A-014 med den olivengrønne sunburst-skive erstatter ref. 5711 / 1A-010 med den blå-sort skive og slutter sig til ref. 5711 / 1R-001 i rosaguld i samlingen.

Ref. 5711 / 1300A-001 Nautilus: en ny og unik kombination af rustfrit stål og bagettediamanter

Patek Philippe Nautilus 2021

Med den nye ref. 5711 / 1300A-001 introducerer Patek Philippe en usædvanlig bemærkelsesværdig alliance: køligt stål med baguette-skårne diamanter, der normalt kun er parret med ædlemetaller. Den karakteristiske form af urkassen og kassen fremhæves med en række af 32 fejlfri Top Wesselton baguette-diamanter (~ 3,6 ct.) En meget raffineret detalje: Hver bagettediamant har en speciel let trapezform i stedet for det klassiske rektangel og er skåret til perfekt at matche den ottekantede ramme med de afrundede hjørner.
Lyset af ​​diamanter lyser også den olivengrønne urskive, der blev introduceret i år med Ref. 5711 / 1A-014. Den uforlignelige urskive har den typiske Nautilus vandret præget indretning samt den sarte glans af sunburst finish. Timemarkørerne og de let afrundede visere i hvidguld er belagt med en lumen og sikrer fremragende læsbarhed når som helst på dagen eller natten.

Patek Philippe Nautilus 2021

Urkassen og den integrerede lænke sidder godt og tæt håndleddet og har en behagelig pasform. Som i alle andre Nautilus-modeller fremhæver den subtile veksling af manuelt polerede og satin-færdige elementer samspillet mellem de enkelte konturer.
Ref. 5711 / 1300A-001 er vandtæt til 120 meter og er udstyret med den samme nye automatiske kaliber 26-330 S C som ref. 5711 / 1A-014, et mekanisk urværk, der kan beundres gennem safirglasset på bagkassen.

Ref. 5990 / 1R-001 Nautilus Travel Time Chronograph: et nyt look i rosaguld med en blå sunburst-urskive
Ref. 5990/1 Nautilus blev lanceret i rustfrit stål i 2014 med en urskive, der har en sort gradering til periferien, uret kombinerer tre nyttige og bekvemme betjeningskomplikationer: en flyback-kronograf, anden tidszone (to tidszoner) og en analog dato ved 12, der er synkroniseret med lokal tid.

Patek Philippe tilbyder nu denne model i en ny rødsguld-version, der kontrasterer smukt med den vandret prægede blå sunburst-urskive samt med timemarkørerne og viserne i rosaguld med lysende belægninger.
Patek Philippe Nautilus 2021
Dette ur, der er vandtæt til 120 meter, har den automatiske kronografkaliber CH 28-520 C FUS, der forener ærværdige traditioner (kolonnehjulstyring) med avantgarde aplomb (rotorkobling). Kronografviseren suppleres med en tæller på 60 minutter klokken 6. Flyback-funktionen muliggør øjeblikkelig start af en ny korttidsmåling, mens kronografen allerede kører. Dette gøres ved at trykke på kappen ved klokken 4 uden først at stoppe hånden med knappen klokken 2.
Den anden tidszone er afhængig af to timers viseren fra centrum. Den gennemborede viser angiver klokken for hjemmezone, mens klokken lokal tid vises med den faste viser. Under rejsen eller for at vise klokkeslættet andetsteds kan brugerne vælge en anden tidszone med deres ur ved at bruge “+” og “-” knapperne i tilfælde af flanke kl. timetrin. Under processen fortsætter den gennemborede viser med at vise klokken, der gælder for hjemmetiden. Denne geniale mekanisme er parret med to dag / nat-indikatorer, der er tydeligt identificeret med LOKALE og HJEMME markeringerne. Så længe brugeren er hjemme i sin lokale tidszone, og ikke ønsker at kende klokkeslættet i en anden tidszone, kan de to timer visere overlejres som om de var en enkelt viser.
Ligesom urkassen og lynetten skiller den rosaguld lænke sig ud med skiftende poleret og satinbørstet finis. Uret har en patenteret Patek Philippe foldelås, der er sikret med sin mekanisme.

Patek Philippe Nautilus 2021

I Nautilus-samlingen er den nye Ref. 5990 / 1R-001 i rosaguld slutter sig til ref. 5990 / 1A i rustfrit stål.

Ref. 7118 / 1450R-001 Nautilus Haute Joaillerie: en ny version af Nautilus med en fuld pavé
Det ikoniske design af Nautilus-ure til kvinder fås i forskellige haute joaillerie-versioner med brillantslebne diamanter eller baguette-diamanter. Fra 2013 til 2018 tilbød Patek Philippe en rosaguldmodel, der inklusive urskiven var prydet med diamanter i en fuld pavé (også kaldet "snow-setting" (Ref. 7021 / 1R-001).

Patek Philippe Nautilus 7118 2021

Nu genoptager Patek Philippe denne ekslusive tradition ved at præsentere en ny model i rosaguld med en diamantsnedækning på urkassen, lynetten og lænken. Den eksklusive urskive har individuelle rækker af diamanter, der udviser en fin bølget relief, en typisk facet af Nautilus damekollektion. Den anden forskel: urkassen er noget større med en diameter på 35,2 mm fra 10 til 4 (i modsætning til 33,6 mm for sin forgænger).

Den nye ref. 7118 / 1450R-001 Nautilus glitrer med pavé af ​​2553 fejlfri Top Wesselton brillantslebne diamanter (~ 12,69 ct). Dette skinnende udseende er skabt med den meget sjældne "snow-setting" teknik, også kendt som fuld pavé. Det er en meget sofistikeret metode, som producenten håndværkere behersker ned til mindste detalje. Det består i hærdning og fiksering af diamanter i forskellige størrelser med det formål at minimere eksponeringen af ​​ædle metaller mellem de enkelte sten. Det er indlysende, at hvert ur med en fuld pavé er et enestående kunststykke.

Patek Philippe Nautilus 2021

Perfekt læsbarhed er et uundværligt krav hos Patek Philippe og gælder også haute joaillerie ure. Dette er grunden til, at urskiven har "Alpha" timer og minutvisere i lysende rosaguld; de anvendte arabiske rødguld tal er også lysende.

Rødguldkassen rummer en automatisk kaliber 324 S med ekstremt detaljeret finish, der kan beundres gennem safir-krystal taske tilbage.

18K rosaguld lænken kombinerer elegance med en virkelig behagelig pasform. Det er udstyret med en patenteret Patek Philippe foldelås.

Patek Philippe Nautilus  Folding clasp 2021

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN