Skip to content

IWC Big Pilot 43mm

IWC Schaffhausen har netop afsløret Big Pilot's Watch 43 ved den digitale Watches & Wonders udstilling. Uret er en original fortolkning af det ikoniske urdesign, den nye model har en ergonomisk 43-millimeter stålkasse. Den fås med enten en sort eller blå urskive, i den ligger IWC in-house 82100 kaliber med Pellaton, som er synlig igennem den gennemsigtige bagkasse.
Uret har et brugervenligt EasX-CHANGE-system samt omfattende remmuligheder i kalveskind, gummi og lænke i stål. Det etablerer Big Pilot's Watch 43 som det mest moderne moderne sportsur, klar til eventyr i luften, på land og ved vandet. 

IWC Big Pilot 43mm

Med sin slående koniske krone, rem med fire nitter, og åben og læselig urskive, udtrykker ingen anden model essensen af ​​IWCs piloture som Big Pilot's Ur. Det kompromisløse funktionelle design i stilen af et letlæseligt cockpitinstrument, blev inspireret af en 1940'ernes militære observationsur. Den overdimensionerede krone er en anden detalje, som den moderne Big Pilot's uret deler med sin historiske forfader; det tillod oprindeligt piloter at betjene deres ur, selv når de er iført polstret flyvehandsker. Oprindeligt introduceret i 2002 under betegnelse 'Big Pilot's Ref. 5002 ', er designet forblevet tro mod sit utilitaristiske DNA lige siden, og undergår kun marginale ændringer. ”Big Pilot's uret er perfekt indeholdt IWC'er omfattende arv og ekspertise inden for robuste ingeniørarbejde og pålidelige instrumenter der er skræddersyet til at imødekomme behovene af eliteflyvere. Det eksemplificerer, hvordan en rent funktionel design kan omdannes til et kulturelt ikon. I dag er den Big Pilot's uret er ikke kun et af de mest anerkendte se design i verden, men også et udtryk for en bestemt karakter og tankegang, ”forklarer Christoph Grainger-Herr, administrerende direktør for IWC Schaffhausen.

IWC Big Pilot 43mm

Nu tilføjer IWC et nyt kapitel til denne succeshistorie: Big Pilot's uret 43 (Ref. IW3293). En autentisk fortolkning af det ikoniske design, uden enten datovindue eller en gangreservevisning, den har et 43-millimeter stålkasse som har en forbedret ergonomi og bærbarhed. ”Med Big Pilot's uret 43 er vi vendt tilbage til ekstrem renhed af det oprindelige observationsur designet mere end 80 år siden og skabte en simpel og klassisk trevisersdesign uden andre elementer på urskiven. På trods af sin reducerede størrelse kombinerer 43 millimeter kassen et lækker look med stor bærekomfort, ”siger Christian Knoop, IWC's kreative direktør.

Den nye Big Pilot 43 kommer i tre referencer:


Ref. IW329301:
Urkasse af rustfrit stål, sort urskive, rhodinerede visere, rem af brun kalveskind.

IWC Big Pilot 43mm
Ref. IW329303:
Urkasse af rustfrit stål, blå urskive, rhodinerede visere, rem af blåt kalveskind.

IWC Big Pilot 43mm
Ref. IW329304:
Kasse af rustfrit stål, blå urskive, rhodinerede visere, lænke i stål.

IN-HOUSE 82100 CALIBER OG GENNEMSIGTIG BAGKASSE
Big Pilot's Watch 43 bliver er udstyret med IWC's in-house 82100 kaliberen. Det automatiske værk er konstrueret med fokus på maksimal præcision og pålidelighed. Det har den meget effektive automatik optrækningssystem udviklet af Albert Pellaton, som bruger rotorens mindste bevægelser i begge retninger til at trække værket op. Komponenter som det automatiske hjul eller palerne, der passer ind i den, er lavet af næsten slidfri zirkoniumoxidkeramik. Fremstilling af så små keramiske dele, der udgør en enorm teknisk udfordring. Når det er fuldt optrukket, har det 60 times gangreserve. Rotoren er detaljeret dekoreret med cirkulær slibninger og kan ses igennem den gennemsigtige bagkasse.

 IWC Big Pilot 43mm back

KLAR TIL ENHVER LEJLIGHED
Det nye EasX-CHANGE-system er udviklet med en fokus på brugervenlighed. Det gør det muligt for brugeren hurtigt og skift let remmen og tilpasse uret hurtigt til forskellige omgivelser eller aktiviteter. Du kan finde en lang række remme, såsom kalveskind og gummi i attraktive farver samt en ny stållænke med et lækkert justerbart låsesystem der giver forbedret komfort og ergonomi.

IWC Big Pilot 43mm

Det nye kasse design byder og så på en vandtæthed ned til 100m. Med dette niveau af alsidighed Big Pilot's Watch 43 er den perfekte ledsager alle aktiviteter.

Big Pilot's 43 vil være tilgængelig fra maj 2021.

Som alle IWC ure, så tilbyde IWC 6-års ekstra garanti - så du får 8 år i alt - hvis du registrer uret på My IWC Care programmet. Dette hjælper vi selvfølgelig med i forretningen.

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN