Skip to content

Vi har i den sidste uge haft det fantastiske Piaget Polo Skeleton på håndleddet. Et ur der byder på mange positive overraskelser, og et ur der i den grad byder på sporty-elegance. Det er et ur der er smukt at se på, samtidig med at der pryder dit håndled med en selvsikker sofistikeret stil.

Uret vi har gået med er reference G0A45001, som har en diskret skiffergrå skive/værk. Uret fås også med en blå skive/værk G0A45004, som er i vid udstrækning er blevet den klassiske skivefarve til luksussportsuret. Det er også en farve som tiltrækker mere opmærksomhed til håndleddet. Men som den blå skivefarve jo også gør -  symboliserer åbenhed og eventyrlyst. Så om du er den mere diskrete type, eller gerne vil have et fokus på hvad der sidder på dit håndled, så har du mulighed for at vælge lige præcis det der passer til dig. Uanset hvad du vælger, så får du en/et helt igennem lækker skive/værk at se på.

Piaget Polo Skeleton - En uge på håndleddet


Urværket
Når du ser på uret, som er flot skeletteret, ser du i sin sofistikerede enkelthed, den automatiske in-house kaliber Piaget 1200S1 der har en gangreserve på 44 timer. Et et værk der skiller sig ud fra det gængse skelletterede værk ved at være med automatisk. Det kombineret med urets kun 6.5mm. højde, er i selv sig en utrolig præstation fra Piaget. Dette er bl.a. muliggjort ved at bruge den flotte mikrorotor i platin, som kan nydes kl. 09:00. Uret er med højden på 6.5mm. 31% tyndere end det normale Polo S. Den lave profil gør uret utrolig nemt at bære, så uanset om du vil bruge det til skjorte og slips, eller t-shirt og shorts, så passer uret perfekt. Der er dog et minus ved den lave profil, nemlig urets vandtæthed, der er reduceret fra de normale 100m, som du finder på de andre modeller i Polo serien, til 30m. Det er altså ikke et ur du skal tage på, når du hopper i poolen eller i havet.

Piaget Polo Skeleton - En uge på håndleddet

Designet
Designlinjer på uret trækker tydeligt spor tilbage fra den første Piaget Polo fra 1979. Et stilikon fra 80’erne, som oftets kunne findes på håndleddet af folk i jetsetmiljøet - bl.a. kunne man finde uret på superstjerner som Roger Moore og Andy Warhol. Dengang var uret præsenteret med det tyndeste quartz-værk på markedet. Her var Piaget, som de også er i dag, med helt i front, når det gjaldt nye teknologier.

Det nye ur er, som først skrevet, mere diskret end det første fra 1979, det har mere håndværet i fokus, som kan nydes uanset hvilken vej du vender uret. Det nuværende design på uret, deler også designligheder med modellen Emperador, som Piaget lancerede tilbage i 1994. En modelserie der nu er udgået og blevet indfaset til Polo-familien.

Urkassen byder på nem udskiftning af lænke og rem.
Med uret følger der, foruden lænken, en flot alligatorrem, som er enten blå eller grå, afhængig af urværkets farve. Lænken gør uret sporty at se på, hvor remmen gør uret mere elegant og klassisk.

Piaget Polo Skeleton - En uge på håndleddet
Uret er, i vores optik, et af de stærkeste luksussportsure der er på markedet i dag. Det er behageligt at gå med, det er en god samtalestarter og det er fornuftig prissat for et skeletteret ur. Selvfølglig er der ting som kunne være bedre, e.g. lumen på viserne, da tiden kan være svær at aflæse, når mørket falder på. Men dette er gældende for alle skelletterede ure.

Uret har vi i vores forretning og vil gerne byde dig velkommen til selv at prøve det, så du kan se om du synes det er ligeså fantastisk, som vi gør.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

popular-article
En uge på håndleddet - Baume&Mercier Clifton Baumatic Day-date Moon phase
popular-article
En uge på håndleddet: The Piaget Polo Skeleton
popular-article
Cartier Pasha Chronograph 41mm. - En uge på håndleddet
popular-article
Chopard Alpine Eagle - En uge på håndleddet