Skip to content

 

Vi har haft et af de mest ikoniske uret på håndleddet i en uge. Uret vi har haft på er den sorte DLC behandlede version af det ikoniske Cartier Santos.

Uret, der har været en del af urkollektionen hos Cartier siden 1904, kræver næppe nogen introduktion - designet og kvaliteten er noget af det mest genkendelige og ikoniske Cartier har produceret.

Det første Cartier Santos blev produceret til Alberto Santos-Dumont, der var en tæt ven af Louis Cartier, og bad ham lave et ur, som han kunne bære på armen, når han sad i sine fantastiske flyvemaskiner.

Urværket er Cartiers in-house kaliber 1847 MC, som byder på 42 timers gangreserve. Det er af den højeste kvalitet og er klar til den moderne hverdags gøremål.Skiven er den ikoniske Cartier skive med et tvist. Skiven er grå/sort og når lyset falder kan man se de metalliske slibninger, som virkelig er en fin detalje, som personen der bærer uret vil kunne nyde, hver gang man skal se hvad klokken er, eller bare vil nyde detaljerne, som Cartier er så kendt for. Bl.a. den klassiske detalje ved kl. 7, hvor Cartiers signatur er repræsenteret i romertallet. Eller udformning af romertallene, som repræsenterer de forskellige gader i Paris. For ikke at forglemme placeringen af skruerne ud for de fire hjørner, som er placeret som skruerne ved Eiffeltårnet - ja, Cartier detaljens mester.

Cartier Santos De Cartier - Black

Den sorte skive er meget let læselig, da Cartier har valgt at gøre detaljerne hvide. Dette er et stort plus, da en mørk tone på detaljerne ville have gjort det meget svært at aflæse tiden. Så her mødes funktionalitet og design i sin allerfineste form.

Uret kommer med to remme, en i gummi og en i krokodilleskind. Begge er meget behagelige at gå med og man glemmer næsten at man har uret på, da vægten er så let og bærekomforten er i top. De to remme kan let skiftes med Cartier “quick-switch” system. Som med alt andet på uret, så er detaljerne også at finde på remmene og i særdeleshed på gummiremmen, som har seks skruer på hver side og har en udformning som imiterer det den klassiske lænke, som der findes på Santos modellerne i guld og stål.

Uret er et sportsur, og det kommer særligt til udtryk, når det har gummiremmen på. Her kan du let hoppe i vandet og dykke helt indtil 100m. Omvendt, så kan du sætte krokodille remmen på, og så gør uret sig meget velegnet til “suite and tie”.

Cartier Santos de Cartier - Black WSSA0039

Billede fra: https://www.ablogtowatch.com/

Cartier Santos Black ADLC er uret til den moderne mand, der gerne vil skille sig ud fra mængden og som tør prøve noget andet end det helt klassiske sports ur i ren stål.

Når du køber uret, så får du selvfølgelig mulighed for at tilmelde dig Cartier Care programmet som giver dig hele 8 års garanti.

Vi hos Hvelplund er glade for at kunne tilbyde dig at købe Cartier ure og glæder os til at byde dig velkommen i vores Cartier afdeling i vores forretning.

popular-article
En uge på håndleddet - Baume&Mercier Clifton Baumatic Day-date Moon phase
popular-article
En uge på håndleddet: The Piaget Polo Skeleton
popular-article
Cartier Pasha Chronograph 41mm. - En uge på håndleddet
popular-article
Chopard Alpine Eagle - En uge på håndleddet