Skip to content

Baume & Mercier Rivera 2021

Riviera-uret, et ikon fra Baume & Mercier.

Rivera modellen der blev præsenteret første gang i 1973 vender tilbage i år for at genoplive ånden i en fremtrædende urmager-æra. Uret er et af Baume & Merciers ikoner, og det har stadig den karakteristiske form og strømlinede urskasse af stål, der har gjort det så kendt. Denne femte generation af Rivaera modellen er meget tro imod den første generation, og kommer med flotte fornyelser. Baume & Mercier ændrer retning - men ikke sin filosofi - ved fortsat at udtrykke brandets ekspertise inden for urmagerdesign, stil og innovation. Baume & Mercier laver et comeback, og Riviera er deres flagskibsmodel.

Nogle ure står tidstesten. Rivieraen er en af ​​dem. Da det blev lanceret i 1973, valgte Baume & Mercier at præsentere et kraftfuldt, unikt, anderledes og karakteristisk ur. På et tidspunkt, hvor urmagerindustrien kunne tåle næsten alt, brød Riviera med traditionelle koder. På det tidspunkt blev små guldure betragtet som den ypperste af ​​luksus. Men som det ofte har været tilfældet, var Baume & Mercier det første mærke, der mærkede, at tiderne skiftede, at forbrugernes adfærd ændrede sig, og at moden bevægede sig fremad. Rivieraen passede til disse ændringer. Fritidskulturen, uafhængighedens ånd og ønsket om modernitet blev tidens afgørende kræfter. Fra det øjeblik det blev lanceret, indeholdt Rivieraen en form for frihed og fornyelse. En lænke af stål, en stærk silhuet og en "offbeat" elegance. Det var forud for sin tid. Kendt for sin tolvsidede kasse, der afspejler de tolv timer, der vises på urskiven, efterlod dette unikke ur et indtryk. Ikonet for en nonchalant generation, den har altid båret Baume & Merciers grundlæggende i sine gener: en kærlighed til design, en hensyntagen til form og et ønske om mod.

Baume & Mercier Rivera 2021

Med respekt for Baume & Merciers ekspertise gør Riviera sit comeback

Kvartsværker, selvoptrækkende værker, unikt designede versioner, overdimensionerede diametre, variationer i jernpumpe og mere konventionelle muligheder ... Rivieraen har set det hele i sine mere end halvtreds år, og det ser stadig ikke ud som sin alder. Inspireret af den ubekymrede livsstil på den franske riviera er dette uret af afslappet elegance: et symbol på frihed og sjov med en afslappet udsigt over raffineret urmageri.
I 2021 afslører Riviera en ny generation. Det fanger vores tids ånd for bedre at fortolke den igen. På sin egen måde: uden foregivelse, uden kunst. I fuldstændig oprigtighed.
Rivieraen gør et comeback, der finder en balance mellem sine rødder i avantgarde 70'ers design og den sportslige klassicisme i nutidens ure. Mere end nogen anden demonstrerer Riviera Baume & Merciers ekspertise inden for usædvanligt formede ure. Dens kompromisløst kreative tilgang og rekreative ambitioner udtrykker essensen af ​​Brandets stil, dengang og nu. Rivieraen er tilbage.

Baume & Merciers karakteristiske stil. Rivieraen, i modsætning til alle andre!

Her er det i 2021, præsenteres modellen stadig autentisk: en generøs størrelse i tre størrelsesvariationer, alle i stål: diametre på 36 mm, 42 mm og 43 mm. En dodecagonal ramme udstyret med fire skruer, "Swiss Made" selvoptrækkende og kvartsværker og indbyggede udskiftelige remme i stål eller lette materialer. Det originale design er der stadig, men det er også ønsket om at tilpasse sig vores tid.

Den afrunder en kurve, mens den fortsætter, hvilket efterlader sit indtryk på den levende arv fra et brand på farten. Det ligner dets forgængere, men det omskriver deres historie. På sin egen måde, som det altid har gjort.

IKONET
Riviera Baumatic
Baume & Mercier Rivera 2021
Riviera Baumatic er loyal over for originalen og vender tilbage i en stålkasse med en diameter på 42 mm. Kassen har den dodekantede - tolvsidede - ramme, på en indbygget stålrem eller på en flot sort rem. Original i sin form og design, en ikonisk identitet.

En røgblå eller grå safirskive med en unik dekoration, der symboliserer konvergensen mellem bjergene og havet (vandslående sten). Gennemsigtigheden af ​​dets uigennemsigtige urskiver giver mulighed for at beundre de bevægelige dele i Baumatic-kaliberen, som har været kendt og hyldet i flere år, især gennem sin succes med Clifton-samlingen. Baumatic-værket driver også den ultimative fortolkning af Rivieraen ved at have - blandt andre funktioner - en fem-dages gangreserve, en daglig præcision på -4 s / +6 s og en magnetisk modstand på 1500 Gauss, som giver solid beskyttelse mod magnetiske felter på daglig basis. Vandtæt til 100 meter. En teknisk juvel, den Baumatiske Riviera har klart til hensigt at imødekomme forventningerne fra fremtidige urejere, der søger ekspertise og uoprettelig kvalitet.

Formen på det originale ur fra 1973 er ​​stadig til stede, men det er blevet opdateret til nutiden.
Det er unikt. Det er pålideligt. Det er atletisk. Det er autentisk. Det er "Swiss Made". Det er en Baume & Mercier. Det er ikonisk.
Dets navn er Riviera Baumatic.

#ThisisMyRiviera

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN