Skip to content

Breitling Premier New models 2021

Inspireret af den opfindsomme ånd fra Breitlings grundlæggere er den nye Premier Heritage Collection tilpasset til den moderne og kræsne mand med usøgt smag. Disse udsøgte ure er Breitling mest elegante og raffinerede.

”Dette arv-inspirerede design med et stilfuldt moderne twist legemliggør nogle af Breitlings mest berømte innovationer og genopliver Breitlings arv efter at opfinde den moderne kronograf. Det her virkelig er vores arv genoplivet, ” siger Georges Kern fra Breitling's om den tidløse elegante nye kollektion."

Premier Heritage Collection hylder Breitlings helt egen Founders Squad: tre generationer af mænd, der ændrede tidtagningens historie og gjorde Breitling til, hvad det er i dag. Léon Breitling grundlagde virksomheden i 1884; senere patenterede han en simpel timer / takymeter der kunne måle enhver hastighed mellem 15 og 150 km / t, en opfindelse, der fremgår af Vitesse 1906 lommeur. I 1915 oprettede hans søn, Gaston, et af ​​de første armbåndsure med kronograf med en uafhængig viser kl. 2. Denne innovation adskilt start-, stop- og reset-funktionerne fra kronen, hvilket gør det uendeligt mere praktisk til timing af sport. I 1934 patenterede Léons barnebarn, Willy, den anden uafhængige kronografpusher ved klokken 4. Blandt Willy Breitlings berømte banebrydende præstationer var etableringen af Huit Aviation Department i 1938.

IMPECCABLE TASTE
Udover at være dristig og teknisk klog, forstod Willy Breitling folks ønske om et strejf af elegance og glamour. Dette inspirerede ham til at designe de originale Premier armbåndsure i 1940'erne, Breitlings første skridt i at forbinde formål med stil. Som Willy så det, ”Når en mand tager på hans ur, er det umiskendelige et stempel af upåklagelig smag.”
Den nyeste generation af Premiers - Breitling's Premier Heritage Collection - bringer dette tidløs elegance tilbage. Samlingen indeholder seks ure opdelt i tre karakteristiske kategorier: Kronograf, Duograf og Datora.
Alle har arabiske tal, vintageinspirerede hænder og halvblanke alligatorremme med tone-tone syning. Hvert ur er et COSC-certificeret kronometer og vandtæt op til 100 meter.

BANEBRYDENDE FUNKTIONER
40 mm Premier Heritage Chronograph har et manuelt værk, ligesom dens forgængere fra 1940'erne. Det er drevet af Breitling Manufacture Caliber B09, som er baseret på Breitling Manufacture Kaliber 01. Den kommer i to variationer: med en iøjnefaldende pistaciegrøn urskive indkapslet rustfrit stål eller en statelig sølvfarvet urskive indkapslet i 18k rødguld.

Breitling Premier Chronograph 2021

Premier Heritage Duograph fåes også i rustfrit stål og 18k rødguld, der måler 42 mm. De leveres med henholdsvis en blå eller sort urskive. Dens rattrapante-funktion - en af ​​de mest detaljerede i urmageri - gør det muligt for bæreren at måle to forløbne tider samtidigt takket være dens to overlejrede kronografhænder. Denne model huser den mekaniske håndoptrukne in-house kaliber Caliber B15, som er baseret på Breitling Manufacture Caliber B03.

Breitling Premier Duograph
Som sin forgænger fra 1940'erne skiller 42 mm Premier Heritage Datora sig også ud for sin synlige og komplekse funktioner, nemlig dets dag-, dato- og månefasevisninger. Værket der sidder i denne model er in-house kaliberen B25. Datoras kobberfarvede skive er smukt indrammet af en urkasse i stål, mens den sølvfarvede urskive kommer i en flot 18k rødguldsurkasse.

Alle tre modeller af Premier Heritage Collection fremhæver Breitlings mestring af tidtagning som det har udviklet sig gennem generationer.

Breitling Premier Datora

BREITLING
Siden 1884 har Breitling etableret et globalt ry for ure med høj præcision, deres banebrydende rolle i udviklingen af ​​håndledskronografen og deres kompromisløse engagement i designkvalitet. Med mærkeets store tilknytning til luftfart, har Breitling delt de fineste øjeblikke i menneskehedens erobring af himlen. Berømt for sin ånd af innovation, det har også optjent et privilegium i verdener inden for videnskab, sport og teknologi.
Breitling fremstiller sine egne bevægelser internt, og kvaliteten af ​​enhver er - ligesom bevægelser i alle Breitling ure - bekræftet af dets status som et COSC-certificeret kronometer, fremstillet i Schweiz.

popular-article
CARTIER TANK MUST
popular-article
OCTO FINISSIMO PERPETUAL KALENDER, DEN SYVENDE VERDENSREKORD
popular-article
BALLON BLEU DE CARTIER UR: EN NY VISION AF RUNDHED
popular-article
TAG HEUER AQUARACER REBORN