Skip to content

Montblanc 1858 Monopusher Chronograph

Montblanc har præsenteret lidt forskellige nyheder i april 2020. Senest præsenterede de bl.a. to nye modeller til den digitale udgave af Watches & Wonders i lørdags.

Læs om dem og om den nye udgave af deres populære Geosphere model (nu i titanium med blå skive) herunder.

MontBlanc har I de seneste år haft et særligt fokus, nemlig deres 1858 Minerva-inspirerede linje.

Det var derfor heller ikke den store overraskelse, at det selvfølgelig var nye modeller/variationer i denne linje, der blev præsenteret som nyhederne for 2020.

Montblanc 1858 Monopusher Chronograph

montblanc_monopusher_chronograph_steel

Montblanc valgte at lancere Monopusher Kronograf, som blev præsenteret i stål (på læderrem eller stållænke) og en Limited Edition (1.858 eksemplarer) i bronze.

Uret målet 42mm, og 14.7mm tykt. Bagkassen er fast og skiven er flot med et stærkt retroudtryk.

Urværket som vi finder i nye Monopusher er MB25.12 og er bygget på Sellita SW500, som har en gangreserve på 48 timer samt mulighed for tidstagning i op til 30 min. ved brug af kronografen.

montblanc_monopusher_chronograph_bronze

 

Uret er alt i alt et meget fornuftigt bud på en prisstærk kronograf, som ikke ligner alle de andre og tilmed er monopusher.

Priser

Stål m. læderrem: 36.830 kr.

Stål m. lænke: TBA

Bronze: TBA

Montblanc 1858 Automatic 24H

montblanc_1858_24h

Den nye 1858 Automatic 24H, er måske den sjoveste og det mest specielle armbåndsur som Montblanc har tilføjet til 1858-linjen. Men hvad er der så specielt ved det? Jo, det har kun én viser og en skive med 24-timersvisning. Medgivet, det er ikke så let at aflæse tiden præcist som på en normal 12-timers skive, men til gengæld er det et fascinerende ur og et ur som har personlighed - det giver et statement, når du vælger lige netop sådan et ur.

Er det så et ur for alle, og hvad nu hvis man kun ønsker at have et ur, og ikke en hel samling?

Det korte svar er nej, det er det formenlig ikke. Men har du en samling og ønsker du dig noget specielt, som ikke ødelægger pengepungen, så et det bestemt værd at tilføje dette ur til din samling.

Uret kommer til september.

Montblanc 1858 Geosphere med blå skive

monblanc_geosphere_blue

 

Lidt tidligere i april (d. 16. april) lancerede Montblanc det nyeste version af deres fantastiske Geosphere, og vi er bestemt ikke skuffede.

Modellen som blev lanceret første gang i 2018, er som bekendt en hyldest til de De Syv Tinder, hvor ekstreme bjergbestigere vælger at bestige Mount Everest (8850 m), Nordamerikas Mount McKinley (6194 m), Sydamerikas Aconcagua (6981 m), Afrikas Kilimanjaro (5895 m), Europas Elbrus (5642 m), Antarktis' Mount Vinson (4897 m) samt Oceaniens Mount Kosciusko (2230 m).

Som på de andre modeller af Geosphere, så er De Syv Tinder markeret på den øverste Subdial, under kl. 12:00. Men de er ikke røde, som førhen, de er blå, så de matcher og giver skiven en meget flot helhed.

monblanc_geosphere_blue_dialcloseup

Det der er særligt ved denne udgave, udover den blå skive, er materialet urkassen og lænken er lavet i. Det er nemlig lavet i Titanium (5 grade Titanium) som gør uret meget let og stærkt - I vores optik, så fuldender det hyldesten til De Syv Tinder, da uret nu er meget let at bære og mere hårdfør.

Hvis du ikke ønsker at købe uret på lænke, så kommer det også på en læderrem eller en flettet NATO rem. 

monblanc_geosphere_blue_leatherstrap

Urværket er stadig det samme MB29.25 (baseret på Sellita SW300-1) og giver dig de samme funktioner, som på de foregående Geosphere.

Bagkassen er fast og har forsat De Syv Tinder indgraveret.

monblanc_geosphere_blue_lumen_dial

I sin helhed er uret flot, sporty og giver med sin nye farve og materiale en fornyet hyldest til De Syv Tinder - uret er skabt til den moderne mand, som elsker eventyr.

Uret kan bestilles nu og leveres inden længe.

Priser

Lænke: 46.235 kr.

Læderrem: 43.885 kr.

Montblanc har trods sine nogenlunde sikre valg, ikke skuffet med deres lanceringer i år og vi kan ikke vente med at vise dem frem til jer.

popular-article
IWC PORTUGIESER
popular-article
JAEGER-LECOULTRE MASTER CONTROL
popular-article
MONTBLANC 1858
popular-article
BAUME & MERCIER BAUMATIC 2020