Skip to content

Patek Philippe introducerer tre nye versioner af kronografer med yderligere komplikationer

Credit @patek.com

Patek Philippe introducerer tre nye versioner af kronografer med yderligere komplikationer

Patek udvider sit store udvalg af kronografer ved at afsløre tre variationer af modellerne 5204, 5905 og 5930, der illustrerer deres ekspertise inden for komplikationer, især ved måling af korte tider.

Kronografen har altid spillet en ledende rolle midt i det store repertoire af Patek Philippe komplicerede ure. Siden 2005 har fremstillingen bekræftet dette mesterskab ved at udvikle et komplet udvalg af kronografværker, med eller uden ekstra funktioner, helt designet og udformet i egne værksteder.
Udgangspunktet var kaliber CHR 27-525 PS, verdens tyndeste split-sekunder kronografur, der blev præsenteret i 2005.

Kaliber CH 28-520, der blev introduceret i 2006 - det andet “interne" kronografværk har et moderne lodret disketype koblingssystem, en flyback-funktion, en stor enkelt subdial ved 6-tiden og en kronografsekund viser, der kan bruges som en permanent (løbende) sekundviser. Det kan kombineres med yderligere komplikationer, som det er tilfældet med de to nye modeller: 5905/1A (kronograf og årskalender) og 5930P (kronograf og verdenstid).

Kaliber CH 29-535 PS, der blev lanceret i 2009, kombinerer traditionel arkitektur (manuel optræk, søjlehjul, vandret koblingssystem med tandhjul) med seks patenterede innovationer. I den nuværende kollektion driver den en herremodel (Reference 5172) og en damemodel (Reference 7150/250). I 2011 blev denne basiskaliber fortolket i en Grand Complication-version med en evigshedskalender (CH 29-535 PS Q), der findes på 5270 og 5271 modellerne. Siden 2012 har den også været at finde på Reference 5204 i en split-sekunder kronograf og evighedskalenderversion (CHR 29-535 PS Q).

De forskellige Patek Philippe -kronografkalibre tilbydes i den nuværende samling i mere end 20 varianter - hvortil der nu er tilføjet tre nye, resolut samtidige fortolkninger.

Patek Philippe 5204R-001


Split-sekunder kronograf og evighedskalender Reference 5204R-011
En nutidig fortolkning af en ikonisk model i rosaguld og skifergrå

Split-sekunders kronograf og evighedskalender Reference 5204 er arving til en af ​​Patek Philippes mest eftertragtede store komplikationer. Det har været tilgængeligt siden 2016 i to rosaguld-versioner, den ene med en forsølvet opalin urskive og chokoladebrun alligatorrem (5204R-001), den anden med en opalin ibenholt sort urskive og rosaguld Goutte (dråbe) lænke (5204/1R) . Patek Philippe tilbyder kendere en ny variant af rosaguldskassen ved at kombinere dette ædle metal med en matchende skifergrå urskive og rem. En sjælden og raffineret nuance, der bidrager til at forny stilen i denne store klassiker.

Den helt håndpolerede rosaguldkasse skiller sig ud med sin sofistikerede arkitektur med en konkav ramme og to-lags lugs.

På trods af værkets kompleksitet skiller indikationerne på "sunburst" urskiven sig ud for deres perfekte læsbarhed. Dagen og måneden vises i to in-line åbninger klokken 12. Datoviseren ved 6-tiden inkorporerer måne-fase subdial. Small second og den øjeblikkelige 30-minutters tæller vises på to subdials klokken 9 og 3. To små runde åbninger viser skudårscyklussen mellem 4 og 5 og dag/nat-indikationen mellem 7 og 8 - funktioner, der muliggør nøjagtig justering af kalenderen. Uanset om det er dag eller nat, læses tiden lettere af de påførte timemarkører og Dauphine-type visere i rosaguld, alle med selvlysende belægning.

Det transparente bagkasse giver en storslået fordybelse i hjertet af kaliber CHR 29-535 PS Q, der først blev introduceret i 2012 på Reference 5204P-001. Dette værk kendetegnes ved sin traditionelle arkitektur (manuel optræk, to søjlehjul, vandret kobling) kombineret med syv patenterede innovationer, herunder seks til kronografen og en til split-sekunders mekanismen. Et fantastisk syn forstærket af ekstremt omhyggelig manuel efterbehandling.

Den nye Reference 5204R-011 er båret på en skinnende skifergrå kalveskindsrem med et præget alligatormønster og en foldet lås i rosaguld. Fås med udskifteligt safirkrystal og massiv bagkasse, og det forbinder de to eksisterende versioner i rosaguld.

 

PATEK PHILIPPE COMPLICATIONS 5905-1A-001


Automatisk flyback-kronograf med årskalender, reference 5905/1A-001
En resolut sporty version i stål med en integreret lænke og en "sunburst" grøn urskive

Lanceret som en platinmodel i 2015, derefter i rosaguld i 2019, kombinerer Reference 5905 to praktiske og brugervenlige komplikationer: en automatisk flyback-kronograf og en patenteret årskalender. Fremstillingen genfortolker stilen på denne meget eftertragtede model ved at afsløre en første version i stål, der er et sjældent metal i Patek Philippe-samlingerne, med en integreret tre-link lænke. Dette dristige og afslappede design fornyer den måde, hvorpå et Patek Philippe -komplikationsur bæres dagligt.

Den ekstremt rytmiske urskive har en ny elegant og moderne "sunburst" olivengrøn farve. Det sikrer fremragende læsbarhed for de ekstra funktioner, med en central kronografviser, et stort 60-minutters subdial ved 6-tiden og tre dag/dato/måned-åbninger arrangeret i en bue til øjeblikkelig læsning af årskalenderindikationerne. Der er også en diskret dag/nat -indikator ved 6 -tiden, der er nyttig til at sikre nøjagtig datoindstilling.

Kaliber CH 28-520 QA 24H, der er synlig gennem den gennemsigtige bagkasse, forbliver tro mod det traditionelle søjlehjul til transmission af kronografkommandoer. Dog i stedet for en horisontal tandhjul kobling, har den en lodret skivetype kobling. Denne moderne tekniske løsning forårsager næsten ingen slitage, og den centrale kronograf sekundviser kan også bruges som en permanent (løbende) sekundvisning. Den patenterede årskalender tager automatisk hensyn til 30- og 31-dages måneder, der kun kræver en korrektion om året den 1. marts.
Den polerede stålkasse har en sofistikeret konstruktion med en konkav ramme og forsænkede sider.
Den er udstyret med en integreret stållænke inspireret af Aquanaut Reference 5167/1A med sine kontrasterende overflader (polerede ydre led og satin-finish), mens det er subtilt adskilt fra det ved undersiden af ​​lænken og kanterne, som er poleret, i tråd med kassen.
Den nye Reference 5905/1A-001 slutter sig til eksisterende Referencer 5905P-001 i platin med en blå urskive.

PATEK PHILIPPE COMPLICATIONS 5930P-001

Automatisk World Time flyback chronograph Reference 5930P-001 En ny version i platin med grøn urskive og rem

Inspireret af en enestående model fra 1940 kombinerer Reference 5930 to funktioner: en automatisk flyback-kronograf og World Time komplikation. Denne model blev lanceret i 2016 i en hvidguldversion med en blå urskive og matchende rem.
Patek Philippe genfortolker dette ur med en sporty og kosmopolitisk ånd i en ny version, der kombinerer platinens glans med en grøn urskive og rem. En kombination af klassicisme og dristighed, der forstærker personligheden i denne kultmodel.

Navnene på byerne er trykt med grønt på den tilhørende skive. Den grønne urskive illustrerer beherskelsen af ​​fine håndværksmæssige færdigheder med et cirkulært hånd-guilloched mønster. Denne farve hentes klokken 6 på den sneglede 30-minutters tæller. De påførte timemarkører og de facetterede Dauphine-visere i hvidguld fremhæves af en lumebelægning, der sikrer god læsbarhed under alle omstændigheder.

Den helt håndpolerede platinkasse er forsynet med en diamant ved klokken 6. Den er udstyret med de "vingeformede" "lugs", der er typiske for Worlds-urene fra 1940'erne til 1950'erne.

Da kaliber CH 28-520 HU er udstyret med et søjlehjul og den moderne lodrette kobling af skivetypen, kan den centrale kronografviser også bruges som en permanent (løbende) sekundvisnin - hvilket sikrer minimalt slid og uden at påvirke bevægelsen nøjagtighed eller effektreserve. 4 -timers pusher muliggør øjeblikkelig genstart af en timingoperation, når den centrale viser allerede udfører en operation ("flyback" -funktion) eller bruges som et permanent (løbende) sekundvisning.

World Time -funktionen viser samtidig tiden i 24 tidszoner. Ved ændring af tidszoner muliggør en eksklusiv patenteret mekanisme korrektion af alle skærme ved at trykke på pusheren klokken 10 uden at påvirke bevægelsens nøjagtighed.
Den nye Reference 5930P-001 bæres på en skinnende flaskegrøn alligatorrem med en platin foldelås. Det slutter sig til hvidguld 5930G-010 version med blå urskive og rem.

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON