Skip to content

Patek Philippe har udvidet sin samling af komplikationer med et nyt splitsekund monopusher kronograf med evighedskalender for venstrehåndede (Ref. 5373P-001). Deres første kronograf i Aquanaut Luce damekollektion og er dekoreret med en regnbue af safirer og diamanter (Ref. 7968/300R-001). Derudover omfatter debuterne tre nyfortolkninger af kronografer med emblematiske komplementære funktioner.

Nyhederne også hylder Patek Philippes kult-Nautilus-model ved at præsentere tre nye afslappet elegante variationer herunder efterfølgeren til den legendariske Ref. 5711. Store komplikationer, nyttige komplikationer til hverdagsbrug, ure med klassisk og tidløst designs, sporty-elegante ure, joaillerie ure til damer, sjældne håndværkskreationer:

Patek Philippe tilhører de meget få Haute Horlogerie-producenter, der er aktive i alle markedssegmenter. Med en palette på omkring 150 forskellige modeller, der er lavet i små serier på flere dusin til flere hundrede ure samt et bredt repertoire af 100% proprietære urværker, Patek Philippe er i det unikke position til at kunne tilbyde et stort udvalg af fast producerede modeller til damer og herrer.

Patek Philippe 5373P

En kronograf på splitsekunder med evighedskalender for venstrehåndede.

Som den første kronograf for venstrehåndede i Patek Philippes nyere historie er den nye Ref. 5373P-001 splitseconds monopusher kronograf med evighedskalender der adskiller sig fra Ref. 5372 forgænger med omvendte displays og betjeningselementer. Det uforlignelige ur er drevet af den manuelt optrukne kaliber CHR 27-525 PS Q, der er det tyndeste af sin slags, der nogensinde er lavet. Det elegante platinkasse har en kulfarvet urskive med en lodret satinfinish og sort graduering til periferi, ibenholt-sorte sneglede datterskiver og rødlakerede kronograf og rattrapante visere.
Den deciderede sporty attitude kommer også til udtryk med den sorte kalveskindsrem med præget tekstilstruktur og røde kontrastsømme. Den meget eksklusive model er kun fremstillet i små serier, til den glæde for venstrehåndede og kendere af udvalgte sjældenheder.

Patek Philippe 7968-300R-001

En guldsmedskronograf til Aquanaut Luce-damekollektionen

Patek Philippe har udvidet sin sporty-elegante og moderne Aquanaut Luce damekollektion af tilføjer en kronograf for første gang. Udstyret med kaliber CH 28-520 værket, den nye Ref. 7968/300R-001 Aquanaut Luce "Rainbow" kronograf er også Patek Philippes første selvoptrækkende damekronograf. Den har en fascinerende bezel med en regnbue række af baguette-slebne diamanter og safirer i to rækker ved hjælp af den usynlige indstillingsteknik. Den indgraverede perlemor urskive også har hele spektret af farve safirer på sine 12 påsatte timemarkører i rosa guld. Efter sidst års lancering af Ref. 5269/200R Aquanaut Luce Travel Time med to tidszoner, denne nye kronograf styrker yderligere producentens feminine lineup.

Patek Philippe 5204G-001

Tre nye fortolkninger af kronografer med komplementære funktioner
Den nye ref. 5204G-001 splitsekunders kronograf med evighedskalender og manuelle kaliber CHR 29-535 PS Q afspejler fuldt ud traditionen fra Patek Philippes mest eftertragtede grandkomplikationer. Dens karakteristiske træk er en hvidguldurkasse og en olivengrøn sunburst urskive med sort graduering til periferien. Den moderne og på én gang tidløse akkord af farver afrundes med en skinnende olivengrøn kalveskindsrem med beige kontrastsømme, der er sikret med en hvidguldfoldeås. I den kollektionen, vil den nye klassiker med opdateret udseende komplementere Ref. 5204R-011 i rosa guld med en
skifergrå skive og rem, der blev lanceret i 2021.

Patek Philippe 5935A

Den nye Ref. 5935A-001 World Time flyback kronograf med den automatiske kaliber CH 28-520 HU er den allerførste version af rustfrit stål af en kultmodel, der kombinerer to emblematiske Patek Philippe komplikationer. Skivens æstetik blev også omarbejdet og takket være dens glitrende rosa forgyldt nuance har nu et uforlignelig vintage-look. "carbon"-motivet i midten af ​​urskiven (en skjult henvisning til indretningen af ​​Ref. 6007 i en limiterede åbningsmodel, der fejrer den nye PP6 produktionsbygning i Plan-les-Ouates i 2020) tilføjer moderne og dynamiske detaljer til det sporty aspekt af stålkassen. Dette ur kommer med to kalveskindsremme – kornede taupe og beige med en fløjlslignende nubuck-finish – der er sikret med fold-over-spænder i rustfrit stål.

Patek Philippe 5990/1A-011

Ref. 5990/1A-011 er et af de sjældne Patek Philippe ure med stålkasse. Det har det nu været udstyret med en ny blå urskive med en strålende sunburst-finish og en subtil sort graduering til periferien.

Det automatiske kaliber CH 28-520 C FUS kombinerer tre praktiske og lige så brugervenlige komplikationer: en flyback-kronograf, en rejsetidsfunktion (to tidszoner med to separate time hænder; den skeletiserede viser viser hjemmetid) og en analog dato klokken 12, hvilket er synkroniseret med lokal tid.

Tre nye versioner af Nautilus-uret

Ref. 5712/1R-001 Nautilus med en analog dato, månefaser og en strømreserveindikator (ultra-tynd selvoptrækkende kaliber 240 PS IRM C LU) kommer i en ny version, der kombinerer en rosa-guld urkasse og lænke med en brun sunburst urskive og en delikat sort graduering til ydersiden. Subdials af de tre komplikationer er arrangeret på en usædvanlig, men meget læselig måde. Kassen, vandtæt til 60 meter, den ottekantede ramme og det komfortable integrerede lænke er forbedret med elegant kontrast af polerede og satinerede overflader, der er lavet udelukkende i hånden.

Nautilus dameuret kommer i en ny smykkeversion, hvor den subtile shimmer af rosaguld harmonerer med de varme farvenuancer af spessartite ædelstene. Ref. 7118/1300R-001 Nautilus Joaillerie har en bezel med 68 baguette-udskårne spessartitter, der viser en fascinerende dobbelt-farve graduering: den ene mellem de cognacfarvede sten ved 12- og 6-tiden, den anden mellem de champagnefarvede sten ved 9 og 3 tiden. Det dynamiske aspekt giver denne skabelse et decideret moderne touch. Dette farveharmoni afrundes af skiven, hvorpå elleve ogiveformede, cognacfarvede spessartitter tjene som timemarkører. De raffinerede efterbehandlingsfacetter af den automatiske kaliber 324 S C urværk kan beundres gennem safir-krystal hylsteret bagpå. Lænken er sikret med en patenteret Patek Philippe foldespænde med fire uafhængige sikkerhedslåse.

Patek Philippe 5811/1G-010


Patek Philippe præsenterer en ny udvikling af et legendarisk urdesign, der blev lanceret med Ref. 3700 Nautilus i 1976, hvoraf Ref. 5711 (lanceret i 2006 til 30-års jubilæet for Nautilus og trak sig tilbage fra samlingen i 2021) var den seneste iteration. Den efterfølges af det nye Ref. 5811/1G-001 Nautilus, der er vokset lidt fra 40 til 41 mm. Den kommer i hvidguld og en blå sunburst urskive med sort graduering samt adskillige tekniske og æstetiske raffinementer. Kassen er
vandtæt til 120 meter og sammensat af to dele - en interessant reminiscens af originalen 1976 Nautilus. Den automatiske kaliber 26-330 S C kan ses gennem
safirglasset bagpå. Dens stop-sekunder-mekanisme gør det muligt at indstille tiden med et sekund nøjagtighed.

Lænken fra Nautilus Refs. 5990/1A-011, 5712/1R-001 og 5811/1G-001 er udstyret med en patenteret Patek Philippe foldelås, der er sikret med fire uafhængige låse. Derudover har de har et nyt aflåseligt justeringssystem, hvormed lænkenerne nemt, hurtigt og sikkert kan justeret med 2 eller 4 mm for øget hverdagskomfort.

Credit: patek.com

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON