Skip to content

Hvad der engang var, lever igen. Ånden fra St. Moritz-uret lever videre i Alpeørnen. Da det var den første, der blev introduceret i 1980, skilte St. Moritz sig ud for både sin materialeklassificering og unikke design.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon


1980-1986
ST. MORITZ


Inspireret af den aktive livsstil og kræsne smag fra en sofistikeret alpin elite var St. Moritz Chopards første sportsur og er stadig en meget efterspurgt model den dag i dag.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikonFAR OG SØN: ALPINE EAGLE SCHWEIZISK UR

Meget ligesom historien om St. Moritz, er skabelsen af ​​Alpine Eagle en historie om familie og traditionens udvikling fra en generation til den næste.

For næsten 40 år siden, da Karl-Friedrich Scheufele overbeviste sin far om at producere et stålur, der ville passe til det sofistikerede, men aktive samfund i St. Moritz, blev et ikon født. År foran sin klasse i både form og funktion blev St. Moritz det definitive sporty-chic ur.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikonI dag har historien gentaget sig på den mest vidunderlige måde som muligt, da en generation senere mødes far og søn igen, og ​​Alpine Eagle er skabt. Den moderne genopfindelse af St. Moritz vidner om tre generationers opfindsomhed og ekspertise.

IKONISK DESIGN AF ET LUKSUSUR
Et luksusurdesign, der er både raffineret og moderne, med et væld af referencer til Alpine Eagle og dens biotop. Når naturen er din muse, kan resultaterne være intet mindre end ikoniske.

URSKIVEN
Udsmykket med et sunburst-motiv minder den galvaniske blå eller grå messingurskive inspireret af en ørns iris os om, at naturen er den mest begavede af alle muser.

SEKUNDVISER
Med sin modvægt formet som en ørnefjer, har den rhodinerede sekundviser form af en pil.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

LÆNKE
Det blidt tilspidsede luksusurlænke fra Alpine Eagle består af et enkelt barreformet led, toppet af en hævet central hætte, der minder om dens bjergbiotop. Den er lavet i Chopard Lucent Steel A223 og er en bedrift af både teknisk udførelse og stil.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

KRONE
Kronen fremkalder en eventyrlyst og er indgraveret med en kompasrose, et instrument, der har hjulpet eventyrere med at finde vej siden oldtiden. I dag bliver det emblemet for nutidige ørne, der er i stand til at vælge den rigtige retning i jagten på deres skæbne, en invitation til at udforske majestæten i den naturlige verden, der omgiver os.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

SKABELSE SOM ARV
Alpine Eagle-uret trækker på fortiden for at skabe en avanceret nutid og udstråler en renæssance af sporty-chic stil og sofistikering i hvert element af dets ekspertdesign.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

Med et væld af referencer til alpeørnen og dens biotop, er hver komponent i Alpine Eagles luksusur blevet omhyggeligt udtænkt og designet i harmoni med naturen.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

Pure Chopard, alle aspekter af dette spektakulære ur er resultatet af de uovertrufne Artisans of Emotion fra Maison Chopard.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

CHOPARD LUCENT STÅL A223
Der blev taget særlig hensyn til at sikre, at materialet, der blev brugt til at fremstille Alpine Eagle, ikke kun var smukt, men ekstremt højtydende.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikonFIRE ÅRS FORSKNING - 50 % HÅRDERE
Chopard Lucent Steel A223 er unikt holdbart og er 50 % hårdere end andet stål.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

LUCENT STÅL - EN INTENSIV REFLEKTERENDE OG LYSENDE KVALITET
Chopard Lucent Steel A223 er måske mest værdsat for sin karakteristiske lysende kvalitet, der giver metallet en æterisk glød.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

SAMMENLIGNING MED KIRURGISK STÅL - ANTIALLERGENISK
Lucent Steel er også antiallergenisk, hvilket gør det i kvalitet sammenligneligt med kirurgisk stål. Men al denne funktion ville ikke være noget uden form.

Alpine Eagle - Genfødsel af et ikon

SIKKERT TESTET EU CERTIFICERT
Lucent Steel A223 er udviklet af Chopard og dets partner Voestalping Böhler og er et metal som intet andet.

REACH-CERTIFICERT - PRODUCERET MED EN ETISK TILGANG
REACH-certificeret og produceret med en etisk tilgang, dette unikke og ædle metal er et produkt af fire års utrættelig forskning.

Læs: Alpine Eagle: En uge på håndleddet

Credit: chopard.com

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON