Skip to content

Hos Hvelplund Preloved sælger og køber vi second hand luksus smykker, vi har mærker som Gucci, Ole Lynggaard og Cartier.

Vi går op i at de smykker vi sælger er i god stand og vores kunder er tilfredse, derfor bliver alle vores smykker pudset, poleret og evt rhodineret så de ser ud som nye inden de kommer til salg.  Derudover skaber vi også en tryghed for kunderne, når de vælger at købe pre-owned produkter gennem Hvelplund Preloved, da der medfølger både æske og certifikat og vi kan stå inde for at smykkerne er 100% ægte. 


I løbet af de seneste par år er det blevet mere og mere populært at købe pre-owned. Fordelen ved at købe pre-owned smykker, er at smykker er tidsløse, og du har muligheden for at finde noget smukt og unikt. 

Hvelplund Preloved sælger mange kollektionsprøver fra b.la. Christine Hvelplund, det kalder vi et “one of a kind smykke”, da der kun findes det ene. Vi oplever at mange af vores kunder er glade for at have et unikt smykke, som kun de har, der er ingen andre som kan købe et smykke magen til, på den måde bliver der også skabt gode historier og minder i forbindelse med smykket. Alle pre-loved smykker har en historie bag sig, det er det der giver smykket liv og sjæl og skaber en lyst til at lade smykket leve videre, frem for at gemme det væk i et smykkeskrin, diamanter varer jo evigt. Ved at sælge dit smykke videre kan det blive elsket igen af en ny person og der kan blive skabt endnu flere minder bag det. Det er en af grundene til at vi har valgt navnet Hvelplund Preloved. 


En anden grund til det er blevet populært at købe preloved er at mange i dag tænker på miljøet, det er mere ansvarsfuldt at købe second hand. De smykker vi sælger er som tidligere nævnt smykker i flot stand. En del af de smykker vi sælger har kun været brugt som udstillings materiale og til fotografier. Her har du chancen for at købe et ubrugt helt nyt smykke til en fordelagtig pris, hvor du på samme tid passer på vores klima.

Hvelplund preloved tager også imod forespørgsler og vi kan hjælpe dig med at finde lige præcis det smykke du er på udkig efter. Vi kan b.la. Skaffe de populære “Love bracelets” fra Cartier hjem, som kan være svært at skaffe for ny. Ved at lade Hvelplund Preloved hjælpe dig med at skaffe dit smykke kan vi yde en indsats i at matche dit budget, hvilket vi ikke har samme mulighed for ved køb af nye smykker.

Hvelplund Preloved er tilknyttet en guldsmed, hvilket giver os muligheden for at tilpasse smykket til dig, vi kan lave både ringe, armbånd og halskæder om i størrelse så du kan føle dig 100% tilpas med dit smykke, også selvom det er preloved.

Du kan finde alle Hvelplund Preloved smykker i vores butik eller på vores instagram profil “hvelplundpreloved”.

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON