Skip to content

Chopard Mille Miglia Race Edition 2020

Som bekendt så har Chopard været officiel sponsor af raceløbet Mille Miglia siden 1988,  og har i den forbindelse hvert år lavet ure (limited editions) som bliver givet til racekørerne, og som er samlerobjekter for urentusiaster. I år var ingen undtagelse, omend Mille Miglia blev udsat til efteråret pga. Covid-19. Der blev lanceret to modeller, som begge er DLC belagt. Det ene er i stål og 18K rødguld (250 eksemplarer) og det andet er i stål (1.000 eksemplarer).

Urene er meget ens, og alligevel med hver deres særpræg.

Chopard Mille Miglia Race Edition 2020 Steel - 18k rose gold

Begge ure har en mat dyb sort skive og har vintage gule indikatorer på skiven. Det gør det både let at læse hvad klokken er, og skaber en direkte linje til de klassiske racerbiler. Viserne har selvfølgelig også den gule nuance og er belagt med Super-LumiNova®.  Under kl. 12, finder vi Chopards logo, og herunder det klassiske “1000 Miglia” mærke.

Chopard Mille Miglia Race Edition 2020

Foto: Chopard.com

Begge ure er, som først nævnt, perleblæst med DLC. Det forlyder, at grunden til farven  og påførselsmetoden er svært inspireret af “gunmetal” farven, som oftets ses på de klassiske racerbiler. Udover at det giver et lækkert udtryk, så er DLC behandlingen også med til at gøre urene mere modstands dygtige overfor ridser.

Kasse på urene måler 42mm. Det er ikke ure, som følelses hverken store eller små, de har en rigtig god størrelse og bør passe de fleste håndled. Remmen, som urene kommer med, er en ultrablød kalveskindsrem, og her er det, som med alle Chopards remme, en ekstremt behagelig rem, som gør uret “nemt at gå med”. Som på tidligere Mille Miglia Modeller, så er der på kronen påført et racerrat, og selve kronen er udført som et benzindæksel. Racerånden er om nogen at finde i disse ure.

Chopard Mille Migla Race Edition 2020 - back case

Foto fra: monochrome-watches.com

På bagkassen kan vi se direkte ind til det smukke urværk (baseret på ETA-2892 med Dubois-Depraz modul) som har det flotte Côtes de Genève motiv. Urværket er Chronometer (COSC) certificeret og har en gangreserve på 42 timer, når det er fuldt optrukket.

Racekører Jacky Ickx med det nye Chopard Mille Miglia Race Edition

Racekører Jacky Ickx med det nye Chopard Mille Miglia Race Edition

Urene er unikke og er med til igen i år at forhøje forventningerne til hvad vi kan forvente af Chopard Mille Miglia Race editions til næste år. De er gennemførte til mindste detalje, og de er det rigtige værktøj for racerkørerne, når de skal holde skarpt øje med deres tider.

Vi synes

At urene er helt fantatiske, omend de nok ikke er til manden der kun vil have ét ur, da de bærer stærkt præg af samlerobjekter. Både med deres historie, og så det faktum at der kommer en ny model hvert år. Urene er med deres prissætning med til at give mulighed for urentusiaster til at udvide deres ursamling, og for racerentusiater til at få et stykke historie på armen. Vi er begejstrede, og vi glæder os til at vise jer Chopards smukke ure.

Fakta:

Referencenummere: 168589-3028 stål, limited edition 1.000 stk. 168589-600 stål og 18k rødguld, limited edition 250 stk.

Urkasse: 42mm. 12.67mm højt., perleblæst DLC. Gennemsigtig bagkasse Vandtæt: 50m.

Urværk: ETA-2892 med Dubois-Depraz modul. 42 timers gangreserve

Skive: Matsort

Rem: Sort kalveskin

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON