Skip to content

Credit: https://static.patek.com/pdf/pressreleases/en/2021_PatekPhilippe_New_Aquanaut_Models.pdf

Patek Philippe genbesøger kollektionen, der er kendt for sin moderne, sporty chic - og lancerer et nyt "Travel-time" til kvinder.
Det er 15 år siden Patek Philippe introducerede deres Aquanaut til kvinder og nu præsenterer de en nyt design af damenes Aquanaut Luce, nemlig en større diameter (38,8 cm) og en ny integreret rem i et kompositmateriale. Denne model af "afslappet elegance" er tilgængelig i stål (Reference 5267 / 200A) eller i rosaguld (5268 / 200R) med et udvalg af skivefarver og matchene remme. I den nye modelserie finder vi også et helt nyt "Travel time", der er ligeså elegant som det er praktisk, drevet af et quartz "Travel Time" urværk. Modellen har reference 5269 / 200R.

Aquanaut-modellerne til mænd er i mellemtiden beriget med udvidelse af kronografmodellen, 5968, der nu er tilgængelig, for første gange, i hvidguld. Den kommer med to forskellige skivefarver og matchene remme, midnatblå eller kakigrøn. Den nye reference hedder 5968G.

Patek Philippe Aquanaut 5267/200A-001


I 1976 definerede Patek Philippe sin egen vision om afslappet elegance ved at lancere den berømte Nautilus. Og efter at have gjort det så godt, stoppede det ikke der. I 1997 bekræftede Patek Philippe sin evne til at innovere ved at afslørede endnu et high-end sports ur, Aquanaut, dette er også blevet en kultmodel.
Med sit moderne, uventede design og en helt egen karakter skabte Aquanaut en sensation. Og det forbliver ligeså vovet i dag. Kassen og den afrundede ottekantede ramme, begge inspireret af Nautilus, skiller sig ud ved deres øjeblikkeligt genkendelige former og skiftevis af poleret og satinbørstet finish. Skiven og remmen i matchende farver, udsmykket med et præget skakbrætmønster, giver et originalt, dynamisk touch.

Remmen er en funktion i sig selv. Det er lavet af et højteknologisk vandafvisende kompositmateriale, der er smidigt, behageligt og behageligt at røre ved og er kendt for sin ekstreme modstandsdygtighed over for trækkraft, slid, saltvand og ultraviolet stråling. Kort sagt blev det lavet til de med den mest aktive livsstil.

Den første Aquanaut var i stål med en sort urskive og rem. Det var efterspurgt af kendere, der favoriserede en raffineret, men afslappet tilgang til livet. Denne atypiske model gjorde det også muligt for et nyt, yngre klientel at komme ind i Patek Philippes unikke verden.

Patek Philippe Aquanaut Luce


Til kvinder, der ønsker at kombinere moderne sporty chic med et strejf af gnist, skabte Patek Philippe en speciel version af Aquanaut, oplyst af en cirkel af diamanter på rammen og navngivet Aquanaut Luce ("lys" på italiensk). Dette ur dukkede først op på det italienske og spanske markeder i 2004 og derefter på alle fem kontinenter i 2005. Siden da har Aquanaut Luce tilbudt et valg af stålkasse med quartzurværk (Reference 5067) eller rosaguld med en automatisk urværk (Reference 5068) med urskiver og matchende remme i forskellige farver. Den fås også i en Haute Joaillerie-version, der kombinerer de mest sofistikerede diamantteknikker (Reference 5062 / 450R-001) og en anden meget raffineret model med en ramme med baguette-diamanter og en urskive i lakeret, indgraveret perlemor præsenterer en subtil skakbræteffekt (Reference 5072R-001).

I årenes løb er mændenes Aquanaut-kollektion også steget i variation for at imødekomme enhver smag. I 2007 for at markere Aquanauts tiårs jubilæum reviderede Patek Philippe grundmodellen ved at omarbejde relieffemønstret på urskiven og remmen for at få større indvirkning og monterede en ny integreret rem, der følger kurvens krumning mellem de to knaster. Drevet af automatiske kaliber 324 SC, er denne Aquanaut Reference 5167 (40,8 mm i diameter) nu tilgængelig i stål med sort urskive og rem (5167A-001) og i rosaguld med en brun urskive og rem (5167R- 001). Den leveres også i stål med et stållænke (51671A-001) og i en hvidguldmodel, der er 42,2 mm i diameter med en urskive og rem i midnatblå (5168G-001) eller kakigrøn (5168G-010 ).

Patek Philippe 5968G
Siden 2011 har Patek Philippe også tilbudt Aquanaut til mænd i en model med sin eksklusive "Travel Time", der er kendt for den brugervenlige funktion af dens dual-time-zone-funktion og dens datoindikator knyttet til lokal tid. Drevet af den automatiske kaliber 324 S C FUS, er Aquanaut Travel Time Reference 5164 tilgængelig i stål med sort urskive og rem (5164A-001) og i rosaguld med en brun urskive og rem (5164R-001).

I 2018 lancerede Patek Philippe den første Aquanaut med kronograf (Reference 5968) - en version i stål. Selve udførelsen af ​​den moderne Patek Philippe-stil, Aquanaut og Aquanaut Luce, kombinerer seriøst sporty ydelse (robust konstruktion, vandtæthed til 120 m for de fleste modeller, læsbarhed og ergonomisk design) med de klassiske egenskaber fra producentens ure: enestående kvalitet, nøjagtighed og pålidelighed sammen med hengivenhed til fint håndværk på hvert trin i produktion og finish.

NYE AQUANAUT LUCE-MODELLER I 2021
I femten år har Aquanaut Luce haft enestående succes med kvinder, der glæder sig over sin unikke stil og den elegance, den bringer til enhver lejlighed. Det er blevet et kultur, og Patek Philippe tilføjer nu et opdateret design. Det genovervejer det originale design fra 2004 i en ny generation af kvartsdrevne modeller i stål og en automatisk model i rosaguld, der tilsammen erstatter de tidligere modeller. I Den nye kollektion introducereres også den første ekstra funktion til at slutte sig til Aquanaut Luce-samlingen: Travel Time.

Patek Philippe Aquanaut 5267

Aquanaut Luce kvarts i stål, Reference 5267 / 200A: en ny kassestørre med en ny integreret rem i sort, hvid eller kakigrøn.
Siden lanceringen i 2004 har Aquanaut Luce i stål Reference 5067 vist sig i en række farver (inklusive sort, safaribrun, perlehvid og blågrå). Patek Philippe giver friskt look til denne flagskibsmodel af moderne sporty elegance ved at udstyre den med en en størrekassediameter på 38,8 mm (tidligere 35,6 mm) og en integreret rem, hvis konturer følger kassen og lugs krumning. Fra nu af vil en ny, større kasse og en integreret rem udstyre enhver Aquanaut Luce (undtagen Haute Joaillerie-modellerne).

Den nye Aquanaut Luce Reference 5267 / 200A leveres med matchende urskive og rem i et valg af tre farver: evigt elegant sort (5267 / 200A-001), en meget feminin mat hvid (5267 / 200A010) og en dristig kakigrøn (5267 / 200A-011). Denne nye nuance af khaki-grøn er identisk med den farve, der blev introduceret på mænds Aquanaut Reference 5168G-010 i 2019 og ses i år på den nye Aquanaut Chronograph Reference 5968G-010. Det er også et nik til den oprindelige model fra 2004, ”Adventurous Khaki”, en lidt anden skygge, der skabte en sådan røre med sin uventede alliance af stål, diamanter og vovemod.
Skiverne er bemærkelsesværdige for deres blanding af sportslighed og raffinement. Deres prægede Aquanaut-dekoration smider de hvidguld-påførte arabiske tal og de store visere i hvidguldstafettestil med deres lumen. På modellen med en mat-hvid urskive (5267 / 200A-010) er der sorte tal og en dato trykt i hvidt på en sort grund i blændeåbningen klokken 3 styrker læsbarheden.

Stålkassen er prydet med en poleret finish på de flade overflader og en satinbørstet finish på flankerne. Vandtæt til 120 m, især takket være den skruede krone, huser den en Patek Philippe kaliber E 23-250 S C quartzværk. Kassen har polerede afskårne kanter og er oplyst af en cirkel af 48 runde Wesselton rene diamanter (~ 1,11 ct). Den integrerede rem lavet af et ultrabestandigt kompositmateriale med en patenteret foldelås, der er sikret med fire uafhængige fæstningspunkter. De nye Aquanaut Luce Referencer 5267 / 200A erstatter alle de tidligere Reference 5067 modeller.

Patek Philippe Aquanaut 5268
Aquanaut Luce automatisk Reference 5268 / 200R-001: en større diameter og en ny integreret mat-hvid rem Aquanaut Luce med et automatisk mekanisk værk blev lanceret i 2010 af en rosegoldmodel med en chokoladebrun urskive og rem (5068R-001 ), blev lanceret i 2013 med en version i hvid (5068R-010). I dag bekræfter det sin feminine tilgang til sporty elegance med en ny model, der måler 38,8 mm i diameter (op fra de foregående 35,6 mm) på en integreret rem, der fortsætter den visuelle harmoni i designet.

Rødguldskassen, der er vandtæt til 120 m, kontrasterer den polerede finish på sine flade overflader med en satinbørstet finish på flankerne. Den symbolske afrundede ottekantede ramme har en poleret skrå kant og glitrer med 48 Top Wesselton rene diamanter (~ 1,11 ct) sat med præcision.
En urskive i mathvid med det prægede Aquanaut-motiv danner et luksuriøst kulisse til anvendte arabiske tal i rosaguld og rose-guld-stafettestil-time- og minutvisere med en selvlysende belægning. En slank rose-forgyldt feje-sekunders hånd fuldender tidsvisningen, mens datoen vises i en blænde klokken 3.
Dette sporty, elegante ur er drevet af den automatiske kaliber 26-330 S C.

Lanceret i 2019 er denne kaliber udstyret med en række tekniske innovationer og optimeringer (hvoraf to er patenteret), der især vedrører optrækssystemet. Tilstedeværelsen af ​​en stop-sekunder-enhed, der stopper balancen, når kronen trækkes ud, gør det muligt for brugeren at indstille tiden til det andet. Et safir-krystal-glas afslører værkets arkitektur og fejlfri håndfinish. Uret bæres på en integreret mathvid rem lavet af et ultrabestandigt kompositmateriale med en patenteret foldelås, der er sikret med fire uafhængige fæstninger. Den nye Aquanaut Luce Reference 5268 / 200R-001 erstatter de to tidligere 5068 referencer i samlingen.

Patek Philippe Aquanaut 5269

Aquanaut Luce "Travel Time" 5269 / 200R: er et nyt praktisk og elegant rejseur til kvinder - Aquanaut Luce er pålidelig, nøjagtig og dynamisk kendt for sit specielle mærke afslappet elegance, som er at spotte ved enhver lejlighed. For at være den perfekte rejsekammerat for nutidens aktive, kosmopolitiske kvinde manglede det kun visningen af ​​en anden tidszone. Dette ønske er imødekommet med den nye Aquanaut Luce rejsetidsreference 5269 / 200R.
Ved udviklingen af ​​denne globetrotting Aquanaut Luce hentede Patek Philippe inspiration fra producentens geniale Travel Time dual-time-zone-mekanisme. Dette eksklusive system er allerede et træk ved Aquanaut Reference 5164 til mænd, hvor to push-knapperne til venstre kassens flanke indstillede lokal tid. Men for at bevare al den elegance og finesse, som kvinder elsker i Aquanaut Luce, fortolker fremstillingen denne nyttige, brugervenlige funktion til at indarbejde to innovationer: en ny kvartsbevægelse med en dobbelt-tidszone-funktion, kaliber E 23-250 S FUS 24H og et diskret, praktisk indstillingssystem via den snoede krone. Denne enhed krævede, at den elektroniske bevægelse var udstyret med en dobbelt tidszonemekanisme svarende til dem der udstyrer alle Patek Philippes ure fra verdens tid og rejsetid, men styres her af koblingsdrevet, der aktiverer håndindstilling snarere end af viserne. Den nye kvartskaliber er udfærdiget med samme omhyggelige omhu som producentens mekaniske værker.

Den nye Aquanaut Luce "Travel Time" 5269 / 200R har to centrale visere - en skeletviser til hjemmetid og en solid hånd til lokal tid. Når ejeren skifter tidszoner, kan timeviseren for lokal tid indstilles fremad eller bagud i intervaller på en time ved hjælp af kronen trukket ud til mellempositionen, uden at dette påvirker værkerts hastighedsnøjagtighed. I løbet af den tid, du tilbragte i udlandet, vil den skelethåndede hånd fortsat vise hjemmetiden kombineret med dag / nat-indikatoren kl. 6 - en nyttig funktion, når som ønsker at undgå at vække nogen fra en dyb søvn. "Travel Time" -systemet med dobbelt tidszone kan også bruges til at vise tiden i en anden tidszone, hvor en elsket bor.
Når urets ejer forbliver hjemme eller ikke længere har brug for en anden tidszone, kan de to timers visere placeres ovenpå hinanden, så de bliver en enkelt viser ved hjælp af den snoede krone. På denne måde tilbyder Aquanaut Luce Travel Time to ure i ét: en afslappet elegant model til alle lejligheder, der på et øjeblik kan omdannes til et ur med dobbelt tidszone for dem, der rejser og kommunikerer vidt og bredt.
Den 38,8 mm kasse af rosaguld udstyret med en ikke-skruetone (for at gøre brug af rejsetidsfunktionen praktisk og diskret) er vandtæt til 60 m. Dens kontrasterende polerede og satinbørstede overflader supplerer en mat-hvid urskive og en matchende rem. Aquanaut Luces smarte, sporty personlighed får ekstra glans fra en ramme, der er kantet med en poleret afskæring og sat med 48 Top Wesselton Pure diamanter (~ 1,11 ct). Skiven viser et præget Aquanaut-motiv under anvendte cifre i rosaguld og visere i rose-guld-stafettestil, de solide viser med en selvlysende belægning. Den integrerede hvide kompositmateriale har en patenteret foldelås, der er sikret med fire uafhængige låse.

Den nye Aquanaut Luce Travel Time Reference 5269 / 200R supplerer de eksisterende Patek Philippe "Travel Time” til kvinder, der består af fire modeller: World Time Reference 7130 med 24 tidszoner, der fås i hvidguld eller rosaguld og Calatrava Pilot Travel Time Reference 7234, også i hvidguld eller rosaguld, hvis design hylder klassisk luftfartsstil.

Patek Philippe Aquanaut 5968G

EN NY AQUANAUT FOR MÆND I 2021
Den rige samling af Aquanaut-modeller til mænd spænder fra enkle modeller i stål, rosaguld eller hvidguld til dem, der er udstyret med komplikationer, der er nyttige i hverdagen. I år er serien udvidet med en ny version af Aquanaut Chronograph. Et nyt udtryk for sporty elegance for den moderne mand.
Aquanaut Chronograph Reference 5968G: den første version i hvidguld, parret med midnatblå eller kakigrøn.

I 2018 lancerede Patek Philippe den første kronograf, der blev en del af Aquanaut-kollektionen til mænd - en komplikation, der er ideel til denne linjes dynamiske sportsånd. Reference 5968 debuterede i en stålmodel med en sort urskive monteret på en sort rem i et kompositmateriale og leveret med en anden kompositrem i orange (5968A-001).

Patek Philippe Aquanaut 5968G-001
Nu introducerer Patek Philippe den første hvidguldversion af Aquanaut Chronograph i to versioner med forskellige farveturskive og matchende rem: en elegant midnatblå skygge til sort på urskiven (5968G-001) eller en dristig kakigrøn ( 5968G-010). Et vigtigt æstetisk træk er den harmoniske integration af kronografen i Aquanaut-designet. Samspillet mellem polerede og satinbørstede overflader på kassen, rammen og knapperne bidrager til effekten. Den 60-minutters viser klokken 6 ekkoer af kassen afrundede ottekantede form. De aflange viser er placeret klokken 2 og 4 på hver side af skrueskruen. Kronografindikationerne (fejesekunder, kvart-sekund-skala, tæller på 60 minutter) skiller sig ud i hvidt på det prægede Aquanaut-mønster. Læseligheden sikres med hvide-guld anvendte tal og store visere i hvid-guld med lumen.

Patek Philippe Aquanaut 5968G-010

Modellen er udstyret med den automatiske kaliber CH 28-520 C flyback kronografværk, der forener tradition (kolonnehjulskontrol) og innovation (lodret skivekobling). Da koblingen næsten er friktionsfri, fungerer den midterste kronografhånd også som en permanent sekundviser. Flyback-funktionen gør det muligt for brugeren at begynde at timing af en ny begivenhed, mens kronografen stadig kører, med et simpelt tryk på push-stykket klokken 4.
Kassen er 42,2 mm i diameter og er vandtæt til 120 m. Den integrerede rem lavet af et ultrabestandigt kompositmateriale er udstyret med en patenteret foldelås, der er sikret med fire uafhængige låse. Disse to nye modeller slutter sig til Reference 5968A-001 i stål i samlingen.

popular-article
Komplikationer og ikoniske designs: otte nyheder, der viser Patek Philippes fortræffelighed.
popular-article
Eksklusive brugte ure
popular-article
Patek Philippe Nautilus - One of the world’s costliest watches is made of steel
popular-article
GENFØDELSEN AF ET SCHWEIZISK UR-IKON